Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Imaju novu junakinju! Marka čeka HAOS! Evo i zašto!

Spremite se za veliko iznenađenje!

Published

on

Tajne vinove loze 2 imaju novo pojačanje. Reč je o glumici Ivi Stefanović koja je u intervjuu za „Tanjug Reflektor“ otkrila nešto više o ulozi u drugoj sezoni popularne melodrame sa elementima trilera koja krajem marta počinje da se emituje na kanalu Superstar.

– Ako je u prvoj sezoni je bilo dosta zapleta, mislim da publika u drugoj može da očekuje još više. Neće se još rasplesti i otkriti “Tajne vinove loze“ – rekla je Stefanović.

O svom liku u seriji „Tajna vinove loze„, Stefanović je mogla samo da otkrije da je vezan za deo priče sa juga Srbije, da se upliće se u život Marka Smiljanića, kog igra Marko Vasiljević, i da „dosta zakomplikuje stvari“.

Stefanović očekuje da druga sezona može dostići, a možda i prestići uspeh prve, pošto je serija „napisana vrlo dobro, postoje razne linije radnje, likovi dobijaju nove dimenzije i priča se razvija na način koji publika možda nije očekivala, što je uvek intrigantno“.

Glumica Iva Stefanović novo je pojačanje u drugoj sezoni serije „Tajne vinove loze“

Pošto igra u Pozorištu na Terazijama, glumica kaže da voli mjuzikl, iako se radi o vrlo zahtevnom žanru, za koji je potrebna velika veština i trening.

– Ples, gluma i pevanje u isto vreme su dosta zahtevni za glumca i drže ga u nekom posebnom treningu. Ne mogu da kažem da mi je to teško, već je uživanje. Ali je naporno – priznala je glumica.

Sa znatnim iskustvom bavljenja sinhronizacije animiranih i igranih serija i filmova, Stefanović kaže da glumci ponekad ne prave razliku u odnosu na uobičajene tehnike zanata pa se „desi u studiju da uključuju i pokret“, iako su svedeni samo na upotrebu glasa.

– Morate da dočarate lik kroz glasovnu transformaciju, a da bude uverljivo, da napraviti imitaciju originala na drugom jeziku a da ga date na našem. Nekad mi je to veći izazov nego rad na mjuziklu – zaključila je glumica.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Prinskrin

Izvor Film i TV

Advertisement