Connect with us

Domaće serije

SNIMA SE 3. sezona serije RADIO MILEVA! Evo kada GLEDAMO novih 50 EPIZODA

Reditelj je promenjen, a stiže i glumačko pojačanje

Published

on

Radio-Mileva-3-sezona

Serija “Radio Mileva” nastaviće svoj život na malim ekranima. Trenutno se snima 50 novih epizoda. Scenario potpisuje već uigrana ekipa – Marijana Čulić Vićentić, Željko Hubač i Zorica Cvijetić. Do promene je došlo u rediteljskoj stolici, u kojoj sada umesto Elmira Jukića sedi Dejan Zečević.

U proleće prošle godine, na Radio-televiziji Srbije upoznali smo Milevu, u tumačenju Olge Odanović, njenu odmerenu ćerku Nataliju (Marija Vicković), nestašnu unuku Sonju (Kristina Bogunović Gavrić) i ostatak živopisnog komšiluka iz Rankeove 12. Prva sezona od 25 epizoda privukla je svakog trećeg gledaoca u našoj zemlji. Identičnu gledanost i znatiženju publike jesenas je dobila i druga sezona od 20 epizoda. Još tokom njenog emitovanja, kako je autor i producent Nebojša Garić najavio, počelo je snimanje trećeg ciklusa.

Od oktobra do kraja prošle godine, snimljeno je 20 novih epizoda u režiji Elmira Jukića, koji je režirao i dosadašnjih 45 epizoda. U januaru je usledila pauza, a reditelj, poznat po serijama “Lud, zbunjen, normalan” i “Konak kod Hilmije”, vratio se u Sarajevo. Razlog napuštanja “Radio Mileve” nije zasićenje ili nesporazum već obaveza koju je Jukić mnogo ranije dogovorio, a reč je o režiji novog bosansko-hercegovačkog sitkoma “Na rubu pameti”.

Prvih dana februara, u Beogradu je nastavljeno snimanje dodatnih 30 epizoda “Radio Mileve”, čiju režiju je preuzeo Dejan Zečević. Na setu su se, pored glavnih glumica, ponovo našli Branimir Brstina, Anđelka Prpić, Marko Gvero, Anastasia Mandić, Svetozar Cvetković, Branka Šelić i mnogi drugi.

Već jaku i nepromenjenu glumačku ekipu u nastavku su pojačali Milan Kalinić i Bojan Žirović, ali nije poznato ko će se još pojaviti pred kamerama do juna, kada će pasti poslednja klapa. Emitovanje treće sezone o dogodovštinama porodice Majstorović i njihovih suseda očekuje nas u oktobru ili novembru, a od odluke RTS-a zavisi da li ćemo videti sve ili samo deo novih epizoda.

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor TV novosti

Advertisement