Connect with us

Domaće serije

Blok 27 epizoda 4: Bogdan saznaje za tajnu BLOKA 27! A evo i od KOGA!

Milica i Sonja pronalaze maketu Bloka 27

Published

on

Blok 27

Blok 27 epizoda 4 biće emitovana u subotu 27. februara od 21.00 ekskluzivno na kanalu Superstar TV. Nesvakidašnja i dinamična priča vodi nas kroz tajne koje krije najveća beogradska opština – počev od njene izgradnje, pa sve do više decenijskih tajni koje se kriju unutar betonskih blokova.

Bogdan razgovara sa svojim dedom koji je bio glavni građevinac tokom izgradnje Novobeogradskih blokova. Bogdan ovde dozna više nego što se čini na prvi pogled – u njegovim pričama se pominje Blok27.

Milica i inspektorka Sonja udružuju snage i zajedno kreću u potragu za Rastkom. Pronalaze maketu Bloka 27 i dolaze do saznanja o ljudima koji učestvovali u njegovoj izgradnji.

Blok 27 epizoda 4: Kroz šest epizoda publika će biti u prilici da prati priču o tinejdžerima Milici, Bogdanu, Darku i Rastku koje tumače mladi naturščici – Emma Pendlebury, Veljko Ilinčić, Stefan Lazić, i Andrej Jovović.Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, dok scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.Ostale uloge u TV seriji Blok 27, koja je zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, poverene su Ivani Mladenović, Aleksandru Gligoriću, Dušanu Miloševiću, Strahinji Kostić, Katarini Marković, Milovanu Filipoviću, Tatjani Kecman, Goranu Smakiću, Bojani Zečević, Branku Djuriću i mnogim drugima.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Dunja Dopsaj/FIREFLY PROMO

Izvor Film i TV

Advertisement