Connect with us

TV

ANJA MIT otkriva da li će LENA iz KOLA SREĆE osvetiti oca: IZNENADILA SE kad je pročitala NOVE EPIZODE!

Hoće li Lena preći na tamnu stranu?

Published

on

Anja-Mit-Kolo-srece

Glumica Anja Mit, koju gledamo svake radne večeri na TV Prva u domaćoj telenoveli “Kolo sreće”, kaže da je imala sreću da bira uloge koje je igrala, i da se nijedne uloge do sada nije stidela.

– Sreća je kada možete da odbranite ono u čemu vidite sebe. Nikada nisam radila pošto-poto, zato što moram, ili zato što mislim da nešto dobro može da proistekne iz nečeg što mi se, inače, ne dopada. Ne, kad god sam glumila, uvek mi se scenario dopadao na prvo čitanje – rekla je Anja Mit.

Uloga Lene iz serije “Kolo sreće” za nju je, kako kaže, nešto novo. Naporno joj je, brzo se snima, ali dobro pliva u tome i dopada joj se što čuje komentare da je drugačija. Bude joj puno srce što se ne ponavlja.

Lena ima veliku tajnu, želi da osveti oca koji je umro od srčanog udara kada je saznao da je prevaren. Da bi ga osvetila, ona ulazi u vezu sa negativcem koji je za to kriv, i sada pratimo kako će Lena da se izvuče iz svega toga.

– Inspirativno mi je to što igram lika koji se lažno predstavlja. Čovek lako izgubi granicu kada se u osveti zaigra. Lena sada čvrsto stoji na zemlji, ali ostaje nam da vidimo da li će u nekom trenutku probiti granicu. I sada se, iskreno, iznenadim kada čitam nove epizode. Jedva čekam da uđem u kadar i snimam – poručuje Anja Mit.

BONUS VIDEO: „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Printscreen Instagram

Advertisement