Connect with us

Serije

LUCIFER: Treća sezona PREMIJERNO na kanalu FOX

Od 1. marta, radnim danima u 20.00

Published

on

Lucifer-3-sezona

Neodoljivog palog anđela, Lucifera Morningstara, nastavljamo da pratimo radnim danima u 20.00 na FOX kanalu, gde će se od 1. marta prikazivati premijerno treća sezona popularne serije “Lucifer”.

Već u prvoj od 26 epizoda novog ciklusa, Tom Elis, koji je osvojio gledaoce, posebno pripadnice lepšeg pola, dobija žestoku konkurenciju. Glumačkoj ekipi pridružuje se njegov imenjak, Tom Veling, Klark Kent iz kultne serije “Smolvil”. Poverena mu je uloga poručnika Markusa Pirsa. On poseduje osobine koje nisu u opisu karaktera glavnog junaka: dobar je taktičar, povučen i cenjen. Međutim, na radost mnogih žena, imaju nekoliko sličnih crta ličnosti.

Obojica su šarmantni i harizmatični. I veoma zgodni. Kada Pirs počne da se zbližava sa Kloi, Luciferovi đavolski nagoni doživljavaju vrhunac. Na završetku druge sezone, on je uspeo da rešio dva “mala” problema – “mamu” i “Šarlot”. Ali, nove epizode donose mu još veće izazove. Za početak, moraće da otkrije ko ga je oteo i zašto su mu se vratila anđeoska krila…

Glavne uloge u seriji “Lucifer” igraju: Tom Elis (Lucifer Morningstar), Loren Kristina German (Kloi Deker), Kevin Alehandro (Den Espinoza), Triša Helfer (Šarlota Ričards), Di Bi Vudsajd (Amenadijel), Ejmi Garsija (Ela Lopez), Lezli En Brant (Maziken) i Rejčel Haris (Linda Martin).

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto ©2017 and ™ DC Comics © Warner Bros. Ent. Inc

Advertisement