Connect with us

Serije

NOVI AMSTERDAM: Četvrta sezona stiže na FOX LIFE!

Od 1. marta, utorkom u 21.00

Published

on

Novi-Amsterdam-4-sezona

Medicinska drama “Novi Amsterdam”, inspirisana memoarima američkog lekara Erika Manhajmera, vraća se 1. marta na kanal FOX LIFE, gde ćemo premijerno utorkom od 21.00 pratiti četvrti ciklus.

Posle burne godine, koja ih je dovela pred neverovatna iskušenja, direktor bolnice Maks Gudvin i njegov tim nadaju se boljoj budućnosti. Na poslovnom, ali i na privatnom planu. Maks je napokon priznao da gaji emocije prema koleginici Helen Šarp, sa kojom započinje romansu. I dok se ova veza bude suočavala sa nizom izazova, poput Helenine želje da se preseli u London, Maks nastavlja donkihotovsku borbu za poboljšanje zdravstvenog sistema.

Međutim, ekipa “Novog Amsterdama”, koja uključuje Loren, Igija i Flojda, ubrzo će shvatiti da njihov optimizam ne deli doktorka Veronika Fuentes (gostujuća glumica Mišel Forbs), koja je odlučna da preuredi bolnicu, uklanjajući svaku Maksovu progresivnu reformu. Naš junak imaće pune ruke posla kako bi nadmudrio novog, staloženog i neustrašivog protivnika.

Glavne uloge u seriji “Novi Amsterdam” igraju: Rajan Egold (Maks Gudvin), Dženet Montgomeri (Loren Blum), Frima Adžimen (Helen Šarp), Tajler Labin (Igi From), Džoko Sims (Flojd Rejnolds) i Rajan Fauset (Trevor Von).

BONUS VIDEO „Specijalizant“: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED

Advertisement