Connect with us

Serije

MILION MALIH STVARI: Četvrta sezona stiže na kanal FOX LIFE

Od 2. marta, sredom u 21.00

Published

on

Milion-malih-stvari

Tokom treće sezone, junaci hvaljene serije “Milion malih stvari” suočavali su se sa izazovima koji su odražavali naše strahove i probleme u stvarnom životu. Među njima je bila i pandemija. U premijernom, četvrtom ciklusu, koji gledamo od 2. marta, utorkom u 21.00, na kanalu FOX LIFE, prijatelji se ponovo okupljaju kako bi pomogli jedni drugima da savladaju nepredvidive životne prepreke.

Kada smo poslednji put sreli Edija, on se borio sa životom u invalidskim kolicima i za zajedničko starateljstvo nad sinom. Sada, kada je na korak da prihvati novu normalnost i nezavisnost, misteriozni telefonski poziv preti da mu ponovo izvrne svet naopačke. Pred njim je izbor: prihvatanje realnosti ili povratak starim, destruktivnim navikama. Izlazeći konačno iz senke svog braka, Ketrin odlučuje da upozna sebe i otkrije šta želi da postane, trudeći se da reč “moram” izbaci iz svog rečnika.

Prisiljena da se vrati iz Engleske zbog okolnosti koje su bile van njene kontrole, Megi pronalazi smisao života u svom podkastu i pomažući ljudima u nevolji. Uključujući i Sofi. Ali, i njen svet će biti poljuljan kada joj se na vratima bude pojavio “duh iz prošlosti”… Roum i Redžina bili su jedni od onih kojima je pandemija pred očima uništila snove: njemu film, a njoj restoran. Utehu su, neočekivano, pronašli u činjenici da su postali Tajrelova hraniteljska porodica. Nakon što Tajrel sazna istinu o deportaciji svoje majke, porodična idila pretvoriće im se u košmar.

Delajla, koja je tokom karantina bila zarobljena u Francuskoj, konačno se vratila u Boston. Ali, kod kuće ju je sačekala bolna istina – postala je stranac rođenoj deci… Kako nove epizode budu odmicale, kroz smeh i suze gledaćemo kako naši junaci uče šta znači istinski voleti, tražiti oproštaj i oprostiti.

Glavne uloge u seriji “Milion malih stvari” igraju: Dejvid Džintoli (Edi Savil), Romani Malko (Roum Hauard), Alison Miler (Megi Blum), Kristina Moziz (Redžina Hauard), Grejs Park (Ketrin Kim), Džejms Rodej Rodrigez (Geri Mendez), Stefani Sostak (Delajla Dikson) i Lizi Grin (Sofi Dikson).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved

Advertisement