Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 125. epizoda: ŠOK! Vanja odlučuje da Terezi kaže ISTINU O ANDRIJI!

Hoće li joj Andrija dozvoliti?

Published

on

Kolo sreće 125

Kolo sreće 125. epizoda koja se na TV Prva prikazuje 2. marta od 21.00 biće puna otrežnjujućih činjenica. Vreme je da se neke istine napokon saznaju.

Nakon što je sa Đorđem popila bocu vina, Vanja odlučuje da ode kod Tereze i sve joj ispriča o Andriji, ali stvari neće ići glatko kao što je zamislila… Ognjen pokušava da dopre do Nađe i shvati šta je to što je toliko muči. Zbog svih frustracija iz mladosti, Nebojša počinje da veruje da bi Raketići zaista mogli da budu porodica o kojoj je celog života maštao. Zora sve više plaši za svoj život…​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 125. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement