Connect with us

STARS

Ammar Mešić iz serije IGRA SUDBINE konačno otkrio KAKO JE DOBIO IME! A evo i šta ONO ZNAČI!

Put do zvezda za Ammara nije bio nimalo lak

Published

on

Ammar Mešić (1)

Ammar Mešić popularni je mladi glumac koji je slavu tokom prethodne dve godine izgradio zahvaljujući roli Strahinje u kultnoj seriji „Igra sudbine“. Ipak, kako je to otkrio gostujući u podkastu „Život na srpskom„, put od studija glume u Nišu gde mu je mentor bio Irfan Mensur do trenutnog statusa nije bio lak.

– Kada sam završio fakultet i došao u Beograd očekivao sam da me čekaju sve uloge i projekti ovog sveta, što, naravno, nije bio slučaj. Na prvu veliku ulogu morao sam mnogo da čekam, ali sam se svakog trenutka trudio da me kasting direktori i produkcije ne zaborave. Na svakih šest meseci pisao sam svima da ih podsetim na to da tražim posao, što je na kraju i urodilo plodom – rekao je Ammar, otkrivši konačno i kako je dobio svoje neobično ime.

– Borio sam se dve godine, na kraju i izborio, da novinari znaju koje je moje pravo ime i da se ono piše sa dva M. A kako sam dobio to ime, to je veoma zanimljiva priča. Moji roditelji su gledali film „Pod zastavom Muhameda“. Tu se pominje Ammar. Njegovi roditelji su prvi koji su umrli za Islam jer nisu želeli da otkriju gde se nalazi Muhamed, a moji su poželeli da prvom sinu daju ime Ammar. I onda je došao  10. decembar 1991. rodio sam se ja i dobio ime Ammar – istakao je Mešić, dodavši da se do sada nije susreo sa predrasudama povodom svog porekla.

„Uvod u anatomiju“ i „Vatrogasna stanica 19“ vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement