Connect with us

STARS

ŠOK! Nenad Okanović POGINUO u UKRAJINI? Umro kao HEROJ! Evo i KAKO!

Okanoviću ukrali identitet!

Published

on

Ja-volim-Srbiju-Nenad-Okanovic

Nenad Okanović igrom slučaja postao je heroj ukrajinske vojske. Na internetu mu se pripisuje junački podvig dizanja u vazduh u Harkovu, prilikom čega je, nažalost, izgubio život. Već 6 dana traje invazija ruske vojske na Ukrajinu. Borba se vodi u više ukrajinskih gradova, a ovaj rat nisu zaobišle ni lažne vesti.

Tako se na društvenoj mrteži Tviter širi fotografija našeg glumca Nenada Okanovića, kog pojedinci predstavljaju kao ukrajinskog vojnika koji je dao život za svoju zemlju.

– Ovo je vojnik iz Ukrajine koji je uništio most u Harkovu i kao heroj umro. Njegovo ime je Oleski Štepanenko Okanovič – delili su korisnici Tvitera poruku zajedno sa fotografijom glumca Nenada Okanovića.

 

Dok su tagovi za ovu vest bili „najnovija vesti“, „zaustavite rusku agresiju“, „stop ratu“.

Naš glumac još uvek se nije oglasio povodom toga što je njegov identitet uzet i iskorišćen za pravljenje lažnih vesti.

Da podsetimo, ruska invazija na Ukrajinu ušla je u 6. dan. Prva runda pregovora između ove dve zemlje je završena, a dogovoreno je da se za par dana održe novi pregovori. Još uvek se na teritoriji Ukrajine vode borbe u Harkovu, Hersonu, kod Kijeva. A pouzdani podaci o tačnom broju žrtava i sa jedne i sa druge strane još uvek ne postoje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/ Kurir

 

Advertisement