Connect with us

Serije

SMRT U RAJU: Najnovija, 11. sezona stiže na FOX CRIME

Od 3. marta, četvrtkom u 22.00

Published

on

Smrt-u-raju

Britansko-francuska krimi-drama “Smrt u raju”, koja sa svakom novom sezonom stiče sve veću publiku u Engleskoj i Francuskoj, zbog čega njeni junaci neće skoro okačiti detektivske značke o klin, vraća nam se sa premijernim 11. ciklusom. Od 3. marta, četvrtkom u 22.00, na kanalu FOX CRIME pratimo osam novih epizoda, koje su nedavno prikazane na Bi-Bi-Siju.

Ali, pre nego što sa Nevilom i Florens krenemo u nove avanture, pogledaćemo prošlogodišnju specijalnu božićnu epizodu. Osunčana, blistava lepota ostrva Svete Marije, uzdrmana je neočekivanim ubistvom na najradosniji hrišćanski praznik. Filip Karlton, bogati brodovlasnik, pronađen je mrtav na plaži. Mada na prvi pogled deluje da je reč o samoubistvu, stvari počinju da se komplikuju kada taksista Kolin Babkok u Londonu dobije božićnu čestitku sa Svete Marije u kojoj se tvrdi da je Karlton ubijen.

Ovaj događaj podstiče komesara Patersona da naredi detektivu Parkeru, koji se spremao da se vrati kući u Mančester za Božić, da istraži porodicu Karlton. Osumnjičeni su njegova žena, njen ljubavnik, Karltonova bivša supruga, ćerka i dugogodišnji zaposleni Brus Geret. Stvari se komplikuju kada se taksista Kolin pojavi u Sen Meri sa božićnom čestitkom, nakon čega i on biva ubijen. Dugometražnu epizodu obeležiće povratak Denija Džona Džulsa u ulozi Dvejna Majersa.

Glavne uloge u seriji “Smrt u raju” igraju: Ralf Litl (Nevil Parker), Žozefin Žober (Florens Kasel), Don Varington (Selvin Paterson), Elizabet Buržin (Katrin Borde), Taž Majls (Marlon Prajs) i Šantol Džekson (Naomi Tomas).

BONUS VIDEO “Uvod u anatomiju” i “Vatrogasna stanica 19” vraćaju se 3. marta na FOX LIFE

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto copyright_Red Planet Pictures 2021

Advertisement