Connect with us

Serije

UVOD U ANATOMIJU: Premijerna 18. sezona samo na kanalu FOX LIFE!

Od 3. marta, četvrtkom u 22.00

Published

on

Uvod-u-anatomiju

Najdugovečnija i najpopularnija medicinska drama na svetu “Uvod u anatomiju”, koja se tokom skoro dve decenije prikazivanja okitila sa dva Zlatna Globusa i četiri Emi nagrade, stiže sa 18. sezonom na kanal FOX LIFE. Za sada je u Americi prikazano devet epizoda, koje će ovdašnji gledaoci pratiti svakog četvrtka od 22.00.

Serija se krajem februara vraća sa drugim delom sezone, koji bi trebalo da ima 11 epizoda. Još nije poznato da li će Šonda Rajms sa svojim pobedničkim timom slaviti u ovom ciklusu 400. epizodu, koja bi trebalo ujedno da bude veliko finale. Snimanje je nekoliko puta odlagano usled posledica zaražavanja članova ekipe korona virusom.

Međutim, slavna šouranerka poručila je gledaocima da ne brinu. Jubilarnu epizodu će svakako gledati, jer je njeno TV čedo obnovljeno za 19. sezonu. U prvoj epizodi zatičemo Meredit kako se preispituje šta će da radi sa svojim životom, nakon što je jedva preživela kovid. Ona putuje na kliniku Mejo u Minesoti, kako bi prisustvovala otvaraju biblioteke posvećene svojoj majci. Tamo se ponovo sreće sa doktorom Nikom Maršom, koga je lečila pre mnogo godina.

Dejvid Hamilton, kolega njene majke, otkriva joj da planira da otvori najsavremeniji istraživački centar posvećen lečenju Parkinsonove bolesti, pozivajući je da mu se pridruži. Za to vreme, Oven i Tedi venčavaju se u Džoevom baru, dok Megan pokušava da drži pod kontrolom kritičnu situaciju u parku, gde je prvobitno planirana njihova svadba…

Glavne uloge u seriji “Uvod u anatomiji” igraju: Elen Pompeo (Meredit Grej), Čandra Vilson (Miranda Bejli), Džejms Pikens Mlađi (Ričard Veber), Kevin Makid (Oven Hant), Kim Rejver (Tedi Altman), Kamila Ladington (Dr Džo), Katerina Skorsone (Amelija Šepard), Keli Mekriri (Megi Pirs), Kris Karmak (Atikus Link Linkoln) i Džejk Boreli (Livaj Šmit).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved

Advertisement