Connect with us

Serije

“To smo mi”: Poslednja, 6. sezona samo na kanalu FOX LIFE

Od 30. marta, sredom u 22.00

Published

on

To-smo-mi-6-sezona

Došlo je vreme da se gledaoci popularne američke drame “To smo mi”, čiji šesti i poslednji ciklus gledamo od 30. marta, sredom u 22.00, na kanalu FOX LIFE, suoče sa tužnom istinom – vreme je za kraj. Kako je autor nagrađivane serije Den Fogelman najavio sredinom prošle godine, šesti ciklus od 18 epizoda o klanu Pirsonovih biće poslednji, a finale neće ostaviti prostora za bilo kakve sumnje o nastavku.

Poslednje dve epizode biće veoma emotivne, pa će publici, prema Fogelmanovim rečima, biti potrebne maramice. Na početku novog ciklusa, vraćamo se u 1986. godinu, gde zatičemo Rebeku koja strahuje da će se Randalova potreba da svima reši probleme na kraju njemu obiti o glavu.

U sadašnjosti, Randal, Kejt i Kevin slave 41. rođendan. U Kejtinoj školi, đaci su joj pripremili iznenađenje, ali će se ispostaviti da oni nisu jedini. Tobi bez najave dolazi iz San Franciska na njen rođendan. Randal oslobađa krivice čoveka koji je provalio u njegov dom. Rebeku muče zdravstveni problemi. Lekari su joj utvrdili početni stadijum skleroze, zbog čega ima probleme sa pamćenjem…

Glavne uloge u seriji “To smo mi” igraju: Majlo Ventimilja (Džek Pirson), Mendi Mur (Rebeka Pirson), Sterling K. Braun (Randal Pirson), Krisi Mec (Kejt Pirson), Džastin Hartli (Kevin Pirson), Suzan Keleči Votson (Bet Pirson), Kris Salivan (Tobi Dejmon) i Džon Huertas (Migel Rivas).

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Photographs © 2022 NBCUniversal Media, LLC. All rights reserved

Advertisement