Connect with us

Serije

VATROGASNA STANICA 19 vraća se na FOX LIFE! Evo i kada

Petu sezonu gledamo premijerno, u korak sa američkim gledaocima

Published

on

Vatrogasna-stanica-19

I dok se u stvarnom svetu ne nazire kraj pandemiji, peta sezona popularne američke drame “Vatrogasna stanica 19”, koja stiže 3. marta na kanal FOX LIFE, gde će se prikazivati četvrtkom od 21.00, donosi skok u budućnost u kojoj je konačno pobeđen kovid 19.

Prošla je godina od dešavanja iz poslednje epizode prethodnog ciklusa. Brak Ererove i Salivana je na ispitu. Stiče se utisak da im na privatnom planu više ne cvetaju ruže. Kroz flešbekove saznajemo da su Karina (Stefanija Spampinato) i Maja prekinule svoje venčanje kako bi sa Endi otišle da se suoče sa novim kapetanom Šonom Beketom (Džoš Rendal).

Novi šef stanice, šovinistički nastrojen i nekompetentan u svom poslu, razrešio je Maju dužnosti. A da bi pokazao autoritet, Šon poručuje da će kazniti svakog ko se suprotstavi njegovoj odluci, baš kao što je Endi poslao u Stanicu 23. U međuvremenu, nekolicina ljudi pod dejstvom alkohola odlučuje da usred dana zapali vatromet u parku.

To će dovesti do katastrofalnih posledica. Vatrogasci izlaze na teren. Pokušavajući da situaciju stavi pod kontrolu, novi kapetan zaboravlja da zaključa vatrogasni kamion. Pijanica iz parka ga otima, ali ne uspeva daleko da ga odveze. Posle teške saobraćajne nesreće, istočeno gorivo dolazi u kontakt sa vatrom i kamion eksplodira.

Neutešna Endi gleda kako na vozilu gori spomen obeležje njenog pokojnog oca, kapetana Pruita Erere… Završetak priče iz prve epizode pete sezone serije “Vatrogasna stanica 19” videćemo u prvoj epizodi 18. ciklusa medicinske drame “Uvod u anatomiju”, koju gledamo u nastavku programa.

Glavne uloge u seriji “Vatrogasna stanica 19” igraju: Džejna Li Ortiz (Andrea Endi Erera), Džejson Džordž (Bendžamin Ben Voren), Grej Dejmon (Džek Gibson), Beret Dos (Viktorija Vik Hjuz), Džej Hajden (Trevis Montgomeri), Okieriete Onaodovan (Din Miler), Daniel Savre (Maja Bišop) i Boris Kodžo (Robert Salivan).

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto © 2021 American Broadcasting Companies, Inc. All rights reserved

Advertisement