Connect with us

Emisije

PESMA ZA EVROVIZIJU 22: Ko pobeđuje večeras? Evo šta kažu kladionice

ONA ima najveće šanse da nas predstavlja u Italiji

Published

on

Pesma-za-Evroviziju-22-Sara-Jo

Sara Jo, prema procenama kladionica u Srbiji, ima najviše šansi za pobedu na festivalu “Pesma za Evroviziju 22”, koje se održava večeras. Ona se sinoć sa pesmom “Muškarčina” plasirala u finale, a kvota za njenu pobedu je 1,55.

Odmah posle Sare, sledi Zorja Pajić, s kvotom od 2,20, pa Aca Lukas sa 3,00, zatim Angelina sa 5,00, Marija Mikić sa 8,00 i Tijana Dapčević i Ana Stanić sa 10,00.

Sara Jo izazvala je ogromnu pažnju provokativnim stajlingom kada se pojavila na sceni, a odmah nakon njenog nastupa “Tviter” je goreo.

“Pobednik, gotovo”, “gasi prenos, motaj kablove! Sara!”, “to je to, imamo pobednika – Sara”, neki su od komentara, dok je bilo i sledećih: “koliko godina na sceni, a falš za falšom”, “ovaj jeftin kostim Sarin…” itd.

Inače, prilikom određivanja koliko će koji izvođač imati kvotu uzima se u obzir više faktora, od toga koliko je njegova pesma popularna u trenutku objavljivanja, zatim mišljenja i kritike stručne javnosti, kao i toga koliku podršku ima pevač među publikom.

Nakon održane dve polufinalne večeri, večeras se održava finale takmičenja “Pesma za Evroviziju 22”, na kojem Srbija bira predstavnika na ovogodišnjoj “Evroviziji” u Italiji.

Finalno veče će tako uveličati sledeći izvođači: Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva i Čegi i Braća bluz, Biber, Zorja, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Angelina, Marija Mikić i Ana Stanić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement