Connect with us

Emisije

EVROVIZIJA 2022 KONSTRAKTA otkrila: Evo KAKO su nastali stihovi UMETNICA MORA BITI ZDRAVA!

Ovo NIKO nije očekivao!

Published

on

Konstrakta In corpore sano

Evrovizija 2022 Srpska predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta pojavila se sinoć na tirkiznom tepihu, odnosno na zvaničnoj ceremoniji otvaranja Evrovizije i izazavala opšte oduševljenje prisutnih. Ona je otkrila kako je nastala pesma „In Corpore Sano„.

Naime, Konstrakta je jedina u polufinalu u kom se takmiči (u četvrtak) nema nijedan deo teksta na engleskom jeziku, novinare je zanimalo zbog čega se odlučila da većinu pesme izvede na srpskom.

– Tvoja pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? – pitala ju je jedna novinarka.

– Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva – rekla je Konstrakta kroz osmeh, sa čime se novinarka složila, dok je naša predstavnica u više navrata rekla da ne želi da prevodi pesmu jer bi se „prevodom izgubilo dosta toga“.

– Da, jeste, svi je pevaju – odgovorila je novinarka, te se Konstrakta nadovezala:

– Mislim da lako ulazi u uši… „Biti zdrava“, taj deo, i koreografija je laka – rekla je naša predstavnica pokazujući rukama koreografiju, a onda otkrila kako je nastala pesma.

KOnstrakta

– Da li je istina da ste pesmu napisali dok ste šetali psa? – upitao ju je potom drugi novinar.

– Da, tako je – odgovorila je Konstrakta.

– Kako vam se zove pas? – usledilo je pitanje.

– Roki. Mogli biste i vi da probate. Lako je, prošetajte psa i možda i vi napišete pesmu. Lako je – našalila se srpska predstavnica na „Evroviziji“.

– A kako ste je zabeležili? – nadovezala se voditeljka.

– Snimim na telefonu neke stvari koje mi u trenutku padnu na pamet, a nekih se kasnije setim – odgovorila je Konstrakta, koja je dodala da u poslednje vreme uglavnom na taj način stvara pesme.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV/Kurir

Foto Printskrin

Advertisement