Connect with us

Sadržaj epizoda

Područje bez signala 6. Epizoda FINALE: Fabrika se zatvara! Evo šta će bit isa turbinom

U nedelju, 6. marta, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Podrucje-bez-signala-6-epizoda

Područje bez signala 6. epizoda: U šestoj epizodi serije, koja nosi naziv “Lipša”, Oleg bezuspešno traži naručioca turbine i na kraju krene za njim u pustinju, nagovorivši Lipšu da ga ne čeka i da se vrati u Nuštin.

Ona tamo shvati da je trudna i iznudi obećanje da će se Nikola brinuti za dete ako se Oleg ne vrati.

Nikola govori radnicima da je sve propalo i da se fabrika zatvara, ali oni ne žele da posao ostave nedovršenim. Kupca nema, ali radnici završavaju turbinu.

Šeila dolazi na ideju da slavnom kustosu ponudi turbinu kao poslednji socijalistički artefakt, zajedno s pričom o njenom nastanku. On pristaje, i ekipa putuje u Helsinki da predstavi svoj rad i izloži turbinu.

U seriji “Područje bez signala” uloge igraju: Rene Bitorajac (Oleg), Krešimir Mikić (Nikola), Jovana Stojiljković (Šeila), Izudin Bajrović (Janda), Goran Bogdan (Branoš), Tihana Lazović (Lipša), Lana Barić (Tanja), Slavko Štimac (Ragan), Stipe Radoja (Erol), Milena Zupančić (Alisa), Slobodan Milovanović (Slavko), Iva Babić (Viktorija), Nives Ivanković (Zlata)…

Reditelj serije je Dalibor Matanić, scenaristi su Hana Jušić, Milan F. Živković i Jelena Paljan, producentkinja Ankica Jurić Tilić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement