Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Biljana Maletić Zaverla otkriva – JASNA će tek POKAZATI svoje PRAVO LICE!

Da li je Jasna PRAVI Adin prijatelj?

Published

on

Igra sudbine Jasna

Igra sudbine u novoj sezoni donela nam je pregršt novih likova koji su osim što su zamenili stare junake, doneli i neke nove priče. Glumica Biljana Maletić Zaverla, istina, deo je serije „Igra sudbine“ još od prošle sezone. Kao što znamo zbog supruga nezgodne naravi njena Jasna završila je u zatvoru. Na Adinu sreću, jer da se nije tamo zadesila pitanje je kako bi se okončala Adina nesrećna sudbina. Da li bi je druga zatvorenica na kraju udavila?

Zahvaljujući ovohj ultimativnoj preporuci Jasna je završila u domu Kanačkih kao služavka i tu se odlično pokazala ne samo kao ispomoć več i kao špijun prve klase zahvaljujući čijim aktivnostima je Riter završio u zatvoru. Jasna je u početku bila Višnjina desna ruka, a sada kako je Višnja sa sve bebom završila pod točkovima surovog vozača, Jasna je postala glavna služavka serije „Igra sudbine“. Glumica otkriva šta nas čeka u nastavku serije i kakave će promene doživeti njena Jasna u novim epizodama.

– Dopada mi se jako tošto sam deo Igre sudbine i mogu Vam reći da mi se jako sviđa lik Jasne, ali i kako se dalje ta priča na snimanju razvija. Na dane, nekada jeste naporno, obično kada snimamo jako puno scena u dahu, pa ceo dan provedem na setu, a nekada dođem i na scenu, do dve, tada mi bude opušteno – poručuje glumica, otkrivši nešto što o seriji do sada niko nije znao.

Igra sudbine Jasna (1)

Vaša ćerka se pojavila u jednoj sceni, kako se ona snašla, da li bi se ona bavila Vašim poslom?

– Jeste, ona se pojavila kao Jasnina ćerka i super se snašla, cela ekipa je oduševljena njom. Ipak joj se više sviđa da bude iza kamera, pošto je ranijih dana dolazila sa mnom na snimanja dok još nije glumila, tada je čak i spavala na setu. Ona je tako posmatrala i zaključila da joj je gluma jako stresna i da bi njoj više odgovaralo da postane reditelj.

SPECIJALIZANT: Premijera 5. sezone od 22. februara na kanalu FOX Life

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/ Informer

Advertisement