Connect with us

Domaće serije

OVO su SVE nove serije koje ćemo OVOG PROLEĆA gledati na SUPERSTAR KANALU!

Published

on

Tajne vinove loze 2 (7)

Domaće serije obeležile su i aktuelnu, 2021/22 TV sezonu. Do sada je emitovano 15 novih naslova, a do kraja proleća na kanalu Superstar i u produkciji Telekoma Srbija uživaćemo u još četiri ostvarenja! U nastavku teksta otkrivamo o kojim serijama je reč.

TAJNE VINOVE LOZE 2

Kao što smo već pisali druga sezona serije “Tajne vinove loze” prvenstveno će se baviti romansom Vere (Sloboda Mićalović) i Vuka (Vojin Ćetković). Međutim, biće dosta flešbekova. Videćemo kako je Vera izgledala kao šestogodišnja devojčica. Dragana Mićalović kao Verina majka već nas je raspametila. Upoznaćemo i Tadiju, Zoranovog, Vukovog i Anitinog dedu koga će u novom serijalu dočarati Miodrag Krstović.

Iako se činilo da se Jelena predala bez borbe, za ženu poput nje, to ipak, nije opcija. Uz pomoć Koste (Nikola Kojo) prijatelja njenog pokojnog oca i njegovog bivšeg partnera, Jelena će povratiti kontrolu nad svojim životom. I naravno, zakomplikovati Vukov i Verin uz pomoć svoje nove advokatice koju će nam u seriji dočarati Vanja Milačić.

Međutim, biće zanimljivo i u domu Smiljanića. Biće i tu vremenskih putovanja. Videćemo Verine roditelje. Kao što smo već pisali, Verinu majku glumi Dragana Mićalović, dok će ulogu Verinog oca u mladosti dočarati glumac Lazar Nikolić.

DRŽAVNI SLUŽBENIK 3

Drzavni-sluzbenik-3-sezona

Treća sezona krimi-drame “Državni službenik” vodi nas u svet okovan pandemijom koronavirusom i prikazuje na koji način jedna krizna situacija poput ove može uticati na sve sfere društva. Zadatak Lazara Stanojevića, čiji lik već tri sezone tumači glumac Milan Marić, ovog puta je još komplikovaniji. Služba mora da stavi situaciju pod kontrolu, a Lazar to isto mora da učini sa svojim životom.

Radnja je smeštena u 2020. godinu tokom vanrednog stanja u okolnosti koje su i dalje svima nove, a to je pandemija koronavirusa. U tom smislu, možda i jeste bilo najteže da na zanimljiv način publici približimo atmosferu koja i dalje vlada. Atmosferu straha, neizvesnosti  i nepoznatog – istakla je glavna glumica serije Vaja Dujović, koja tumači lik Lazarove supruge Ane (Vaja Dujović), otkrivši hoće li doći do nekog preokreta kada je reč o njenom liku.

MOČVARA 2

Močvara 2

Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će u nastavku serije „Močvara“ biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla. Inspektor Nikola dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge, koga tumači mladi vojvođanski glumac Robert Ožvar.

Inspektor Nikola Krsmanović je u lošim odnosima sa bivšom ženom Majom. Ćerku viđa svaki drugi vikend i smeta mu što je novi Majin partner zauzeo njegovo mesto. Nakon smrti majke Danice, počinje da traži istinu o sopstvenom poreklu.

Elena, devojka koju je Nikola poznavao i kojoj je pokušao da pomogne, pronađena je brutalno ubijena u malom vojvođanskom mestu, neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana, pevača u usponu koji treba da se oženi Lidijom Garčević, ćerkom lokalnih moćnika.

Mladi inspektor Atila Seleš, nesrećno zaljubljen u Lidiju, vrši uviđaj i pronalazi krvlju ispisanu poruku „NIKOLA KRSMANOVIĆ“. Atila stupa u kontakt sa Nikolom koji postaje opsednut Eleninim slučajem. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mesta u kom je ubijena. Atila prema Nikoli oseća mešavinu divljenja i odbojnosti, a vremenom obojica shvataju da su slični – izopštenici u potrazi za istinom.

Uloge tumače:
Goran Bogdan, Robert Ožvar, Jana Bjelica,Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević i drugi.

ZBORNICA

Od produkcije koja nam je donela seriju “Švindleri” stiže novi sitkom “Zbornica” koji će nas zasigurno sve nasmejati i razveseliti.

Radnja serije prati brojne komične situacije iz života nastavnika, njihove probleme i dileme sa kojima se neprestano susreću. Svi ovi naizgled ozbiljni, strogi, a ponekad i smešni ljudi su slobodni i lišeni briga šta mislimo o njima. Oni su, u stvari, obični, anksiozni, ambiciozni, smešni, uplašeni, sitničavi, veseli i iznad svega – dragi ljudi!

Lako se svađaju, još lakše mire; spremni su na razne igre reči, neumorni u međusobnim diskusijama, skloni svakojakim nestašlucima, smehu, ali i preteranim brigama, krajnje radoznali…

A na koga sve ovo liči? Naravno, deca! Deca idu u školu, završe je, zaposle se i sretnu se na maturi. Ali ti ljudi, učitelji, nikada nisu napustili školu – zauvek su ostali deca! Kroz ovaj sitkom od pedeset epizoda od po trideset minuta deca će imati priliku da se smeju svojim učiteljima, a odrasli sebi i deca sebi.

Scenario za seriju “Zbornica” potpisuje Vladimir Đurđević koji je već pisao scenario za nekoliko sitkoma poput “Nek’ ide život”, “Komšije” i mnoge druge. Režija je poverena mladom reditelju Đorđe Stanimiroviću. Izvršni producenti su Dejan Lutkić i Vuk Mrenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement