Connect with us

Domaće serije

SANDRA BUGARSKI otkriva KAKO je STVARNO TUKLA Zavišu i koja velika PROMENA čeka PANČETU!

Pravi cirkus tek POČINJE!

Published

on

Sandra Bugarski Igra sudbine

Sandra Bugarski već četvrt veka je na domaćoj pozorišnoj sceni, zahvaljujući čemu je u glumačkom svetu ostavila snažan pečat. Međutim, ulogom Marice Pančetović Pančete u popularnoj seriji „Igra sudbine“ nesagledivim talentom, šarmom i harizmom nametnula se publici, čiju pažnju uspešno kupuje već treću sezonu.

Iako se krajem prošle godine činilo da će „Igra sudbine“ završiti svoje putovanje, ti planovi su promenjeni, a Pančeta je sa ostatkom ekipe nastavila da nas ludo zabavlja svake radne večeri. U razgovoru za domaće medije Sandra je istakla da o napuštanju hit serijala nikada nije razmišljala i da su vesti o nastavku svi dočekali sa oduševljenjem.

– Onog trenutka kada smo obavešteni da postoji velika šansa za nastavak serijala, pomislila sam da je pravda dosegla svoje. Zapravo, svi smo se čudom čudili, zašto se prekida snimanje i emitovanje nečeg što je ušlo u narod do te mere da niti gledanost, niti ostrašćenost publike u odnosu na našu priču, nije pala ni za mrvu u odnosu na početak emitovanja – istakla je Sandra Bugarski, otkrivši i u kom pravcu će se razvijati njen lik u nastavku.

– Teško da neko, ko je Pančetinog karaktera, trpi promene. Ona je izgrađena ličnost u odnosu na težak život koji je imala. Marica je primer rasne, upečatljive žene, koja je u životu prošla bukvalno sve. I dalje pleni iskrenošću i šarmom, duhovitim opaskama. Bez promene je emotivna, ume da zaplače i da od naizgled ohole žene odjednom postane rame za plakanje, prijatelj i savetnik.

A hoće li njihova ljubav na kraju biti krunisana brakom?

– Ljubav Pančete i Tiće je slojevita i delikatna. U početku smo gledali Lenjina koji je potajno zaljubljen a ona ga ne registruje, a onda se od jednog momenta sagledava njihova bliskost, koja datira od mnogo ranije. Pratimo teške i bolne trenutke za oboje i vidimo da su oni jedno drugom uteha i spas, a od momenta kada se Pančeta uplaši da je Tihomir životno ugrožen, ona se vraća na “fabričko podešavanje” i od tog momenta se dešava jedna fina romansa između tih dvoje aktera. U trećoj sezoni je jedina razlika što žive zajedno, a da li će doći do braka… ja ne znam. Boga mi (smeh).

Novu sezonu ste počeli nokautom. Da li je maneken osetio vašu “tešku ruku”?

– Deni Mešić je rođeni Amarov brat i mi se preko priča zapravo poznajemo od ranije. Tako da se bliskost osetila odmah i lako je bilo uspostaviti odnos. Nokaut je, naravno, dobro odmeren i scenski odrađen, sa pesnicom koja je kolegi prošla pored obraza. Ali se slažem da izgleda jezivo.

Koliko privatno sličnosti imate sa ulogom i da li Žarko neke Sandrine događaje iz života stavlja na papir za seriju?

– I ako su gledaoci razočarani što sličnosti nema, ali sličnosti nema! Pre nekog vremena mi je prišla nepoznata žena, na ulici i rekla mi, vidno razočarana, da ja uopšte nisam Pančeta. Dakle, niti jedan glumac, nije lik koji tumači. On ga pravi i igra što bolje može i pravda ga kao dobar advokat u sudnici. Za ove dve i po godine sam se potrudila da ni jednu scenu ne profulam i da svaku odigram što verodostojnije mogu. Istini za volju, i piscu je Pančeta inspirativan lik. U svakom slučaju – duboko sam zahvalna Žarku za svaku reč, rečenicu, monolog, tačku, uzdah i zarez. Maestralno vodi lik a ja uživam u interpretaciji.

Čini se da svaki slobodan trenutak provodite na putovanjima. Da li vam to “puni baterije”?

-Apsolutno svaki slobodan trenutak, moje kolege i ja, iskoristimo da negde otputujemo. To nam je takozvani reset, a kako često odlazimo zajedno na putešestvije, tu se i rađaju nove ideje za scenario. Ništa u životu nije tako dragoceno, kao igra. Tu leži sva inspiracija, dubina i istina.

Postali ste aktivna i na društvenim mrežama. Da li je to zbog posla ili iz zadovoljstva?

-Instagram imam poslednje tri godine, ali zatvoren i samo sa najuži krug ljudi. A onda, jednom prilikom na snimanju, mangupi iz ekipe mi otvaraju profil i ja, po povratku sa seta, u glumačkoj sobi zatičem opštenarodno veselje. Ova mlađarija iz serije me obaveštava da su mi otključali instagram i zabavljaju se koliko pratilaca imam. Eto, tako je počelo a ostalo je legenda.

Koliko ste otvoreni sa pratiocima na Instagramu?

– Znate kako kažu – Želim Vam srećnu Novu godinu i život kao na instagramu. Slike i snimke koje postavljam su, manje – više, radi zabave, najpre svoje.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Blic/Alo

Advertisement