Connect with us

TV

VANJA NENADIĆ: Anja će u nastavku serije „TAJNE VINOVE LOZE“ imati veliki izazov! Evo o čemu se radi

Glumica otkriva zašto je i ona pomalo Anja

Published

on

Vanja-Nenadic-Tajne-vinove-loze-3-sezona

Mlada glumica Vanja Nenadić ostvarila je prvu zapaženu ulogu u filmu “Biser Bojane”, a zatim i u istoimenoj TV seriji. Mada je i pre ovih ostvarenja igrala u nekoliko serija i filmova, lik devojke Lole sa crnogorskog primorja bio joj je odskočna daska za dalju karijeru.

Zatim smo je gledali kao Saru u intrigantnoj krimi-drami “Tajkun”, koja je naišla na dobar odziv publike. Ipak, najveću popularnost Vanja je stekla ulogom Anje u melodrami “Tajne vinove loze”. Velika gledanost učinila je da se mnogi gledaoci, posebno devojke, poistovete sa njenim likom i da ga zavole.

I sama Vanja kaže da joj je upravo ova serija otvorila šira vrata u svetu glume, pa su usledili i neki drugi angažmani.

“Tajne vinove loze” trenutno gledamo reprizno na nekoliko kanala, a krajem marta stižu nam i nove epizode. Vanja je u jednoj intervjuu otkrila šta očekuje njenu junakinju u nastavku priče:

– Anja u drugoj sezoni pokušava da nađe balans između zahteva njene porodice i svojih ličnih interesovanja. Mislim da glumac uvek stvara iz sebe, svog habitusa i iskustva tako da ne može da nema neke sličnosti, a opet su to sasvim različiti likovi. Priznajem da mi je Anja možda bliskija u odnosu na druge uloge – rekla je Vanja Nenadić.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Telekom

Advertisement