Connect with us

TV

CRNA SVADBA 2: Borka Tomović otkriva šta nas čeka u nastavku i koja je tajna Vesnine večne mladosti

Zbog ove uloge glumica je imala veliki izazov. Evo o čemu se radi…

Published

on

Crna-svadba-2-sezona

“Crna svadba” proglašena je za jednu od najgledanijih, ali i najintrigantnijih prošlogodišnjih domaćih serija. Kraj prve sezone ostao je otvore, zbog čega mnogi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak.

– Sada se tek razvijaju teorije o tome šta li će se dogoditi u nastavku serije “Crna svadba”. Mogu da kažem da će druge sezone biti, ali još nije poznato kada će se snimati – otkriva Borka Tomović. – Smem da otkrijem i to da da će se moj lik pojaviti i u drugom ciklusu. Pitanja koja ova serija budi u svima nama, čini mi se da su to lična pitanja koja svi treba da prođemo. Samim tim i ulazak u novu sezonu biće ljudima zanimljiv, uzbudljiv i jedva će čekati da vide šta će se dalje dešavati. Ali, ne samo na nivou radnje, ovde je, naravno, tema borba dobrog i zlog u nama i u društvu. Mislim da ne treba na sve dati udgovor, da je mnogo bolje da neke stvari ostanu pod znakom pitanja.

Postoje mnoge teorije o tome šta je tajna Vesnine večne mladosti, koju tumači Borka. Da li ona običan čovek ili demon. Evo šta na to kaže glumica:

– Verovatno je Vesna morala da da neku vrstu kontrausluge za to. Želja za večnom mladošću nije neuobičajena, ali Vesna je, ipak, u službi tamnih sila. Njena večna mladost je plaćena skupo. Imala sam fizičke pripreme, jer je reditelj tražio od mene da izgubim kilažu. Imala sam jako kratak rok. Rekao je: “Ako je žena večno mlada, ona mora na određeni način i da izgleda”.

Uprkos dobrim reakcijama, Borka Tomović kaže da je od gledalaca dobijala i negativne kritike:

– Mnogi ljudi mi pišu: “Kako si mogla da prihvatiš ovakvu ulogu? Neki su se razočarali. To mi je interesantno kao fenomen. Znam da glumcima laska kada ih vezuju za neki dobar, šarmantan i sladak lik, ali mislim da to treba razgraničiti. Mi smo glumci koji igraju određenu ulogu na manje dobar ili bolji način. Mi smo samo obični ljudi, a ovo su samo naše uloge. Videla sam da su ljudi, kada se previše užive u seriju, u stanju da prebiju čoveka na ulici. Misle da je to taj lik iz serije. Dobro, mi smo pisali peticiju da se Kasandra oslobodi – objašnjava Borka.

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Firefly

Advertisement