Connect with us

Domaće serije

KLAN 2. SEZONA Milena Božović otkriva SVE o NASTAVKU SERIJE! Evo ŠTA čeka Šoka i Pašu u novim epizodama!

Nova sezona još luđa od prvog dela!

Published

on

Klan 2. sezona uskoro stiže na domaće male ekrane, a jedna od glavnih zvezda serije glumica Milena Božović otkrila je zanimljive detalje o onome što nam donose nove epizode.

– Ono što je jako važno da ova serija ni na koji način ne modifikuje kriminal i zapravo ga prikazuje u svom apsurdu i gluposti, a što je nažalost ono što mi i dan danas živimo, u svetu gde su zapravo ti ljudi apsurdi, a dok ih gledamo jedino što možemo da im se smejemo jer nam ništa drugo ne preostaje – istakla je Milena.

Atraktivna glumica je rekla da je nova sezona još uzbudljivija od prethodne kao i da je znatno opasnija jer glavni akteri dolaze do vrhunca svoje moći u podzemlju.

– U ovoj sezoni možemo da očekujemo više uzbuđenja, više duhovitosti, još više opasnih scena u svakom smislu. Mislim da se sada tek taj krug zateže, a njihova moć sada dolazi do izražaja. Jako je interesantno pratiti narušavanje unutar same grupe i te pukotine unutar nje. Serija se našla na Festu jer je autentična, a njen žanr nudi nešto novo, humor i apsurd, što  je jako interesantno za kriminalističku seriju- rekla je glumica.

Milena je ispričala da je prva sezona za nju bila jako zasnimljiva i uzbudljiva, jer je to njena prva velika uloga, a da joj je snimanje druge nije teško palo.

BONUS VIDEO LA BREA: Nova misteriozna serija USKORO na FOX kanalu

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/Informer

Advertisement