Connect with us

Sadržaj epizoda

UBICE MOG OCA 6 Otkrivamo: U Šimanovcima počelo snimanje ŠESTE SEZONE! Evo KO je na SETU!

Vuk Kostić spreman da se opet transformiše u inspektora Jakovljevića

Published

on

Ubice-mog-oca-5-sezona-poslednja-epizoda

Ubice mog oca 6 zvanično su otpočele nastavak svog TV putovanja. Prvi kadrovi novog ciklusa, kako saznajemo, snimaju se danas u studiju u Šimanovcima kod Beograda, a za scene će, između ostalih, biti potrebno i mnogo statista koji će glumiti bolničare, pa se pitamo čime će se to baviti novi ciklus serije.

Režiju nove sezone potpisuju stari znanci i reditelji ove serije Miloš Kodemo i Miroslav Lekić, a pod producentskom palicom Telekoma Srbije, Filma Danas i produkcije Dandelion.

Kako je Nataša Drakulić otkrila u razgovoru za domaće medije, Vuk Kostić kao Aleksandar Jakovljević ostaće neoženjen i u novim epizodama.

– Nećemo ga ženiti ni u ovoj sezoni, mada iskreno navijam da se Vuku Kostiću to dogodi u stvarnom životu. Put inspektora Jakovljevića nije lak, jer sada predstoji borba do kraja. U okršaju Aleksandra i Curnaja nema predaje i nema nazad. Vuk Kostić je sa Tihomirom Stanićem stub ove serije. Marjanović u novom ciklusu postaje ministar policije i to će biti veoma zanimljivo. Marjanović dolazi na mesto Zagorke Obradović (Mirjana Karanović) i život mu se potpuno menja, ali on je prepredeni igrač. Na korak je ispred svih, lukav i nikad nismo načisto da li je dobar ili loš karakter. U šestoj sezoni ćemo razrešiti i to pitanje – poručuje scenaristkinja otkrivši da ćemo i u novoj sezoni gledati Mirjanu Karanović i Vojislava Brajovića.

– Biće sigurno drugačije. Tragamo za nečim novim što će ponovo iznenaditi publiku, držati pažnju i biti veoma zanimljivo i napeto – poručuje Vuk Kostić u intervjuu za domaće medije i dodaje da je veliki zadatak i izazov iznova spremati iznenađenja za publiku, i svaki put pokušavati da nadmašiš sebe.

– Teško je, ali ljudi to vole baš zato što uspevamo da svaki put izmislimo nešto novo. Numera „Ja bez tebe ne mogu da živim“ jednom se desi, a mi svaki put imamo neku novu pesmu i poredimo se sa prethodnom trudeći se da nadmašimo sebe. To je najbolje takmičenje. Ne sa drugima, već sa sobom – smatra Vuk Kostić, koji veruje da je dobor što se serija „Ubice mog oca“ dogodila na domaćem TV nebu, jer je na neki način započela produkcijsku revoluciju u Srbiji.

– Kaže se „Plima diže sve barke…“. Bilo je tu još nekoliko serija koje su unapredile naše umetničke vode, ali „Ubice“ su to prve učinile. Ova serija je donela novu eru televizijskog programa – smatra glavna zvezda „Ubica“.

A šta nam donosi nova sezona popularnog krimića?

– Videćete. Iznenađenje se ne najavljuje. Ako ga ima, treba da bude kao grom iz vedra neba.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV

Advertisement