Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Otkrivamo GDE je snimana DRUGA SEZONA! Nije Subotica, a ni NEGOTIN, već…

Nove epizode stižu na kanal Superstar od 28. marta

Published

on

Tajne vinove loze 2. sezona 10. epizoda

Tajne vinove loze 2 stiže na naše male ekrane već naredne nedelje od 28. marta na kanalu Superstar, a nove avanture Smiljanića i Tomovića prikazivaće se radnim danima od 21.00.

Kao što smo videli na kraju druge sezone, Veru je u jeku njene pobede na Jelenom i svima koji nisu želeli da njeno vino „Teodora“ od sorte bagrina ugleda svetlo dana, na kolena bacila velika tragedija. Iako se činilo da sve stvari dolaze na svoje mesto, s obzirom na to da je Vuk pokrenuo razvod od Jelene, da je Zoran oslobođen za ubistvo iz mladosti, kao i da su se konačno oslobodili Paunove senke, iz prošlosti se nad Verom i Vukom nadvila nova mračna opasnost. Reč je, naravno, o Nenadu, Verinom mužu za kog je mislila da je mrtav, a koji se sve vreme krio kao monah Ilarion u manastiru.

On se u Verin život vratio i spalio vinograd koji je trebalo da obezbedi njihovu budućnost. Da li je preživeo požar, to ćemo saznati već od 28. marta u novih 36 epizoda. Ipak, ono što je zanimljivo je to da je Vera u drugoj sezoni obnovila vinograd i počela sve ispočetka.

Znamo da je prošle godine Vukov vinograd glumila vinarija Zvonko Bogdan kraj Subotice, a ove godine u seriji „Tajne vinove loze“ imamo novi vinograd u kom su snimane scene iz nove sezone, a on se nalazi na padinama Fruške gore nadomak Inđije u selu Slankamenički vinogradi.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo snimanje u novom vinogradu, a zajedno odbrojavamo do početka novog ciklusa. I to SITNO!

Vojin Ćetković i Anita Mančić na setu druge sezone serije TAJNE VINOVE LOZE u vinogradima Vinarije Stojanović u Slankameničkim vinogradima

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/ Facebook stranica vinarije Stojanović

Izvor Film i TV

Advertisement