Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 3. SEZONA 35. EPIZODA: Ruža otkriva NAJVEĆU TAJNU SERIJE! Evo KO je GORDAN MILENKOVIĆ!

U petak, 29. marta od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne vinove loze 35. epizoda

Tajne vinove loze 3. sezona 35. epizoda donosi haos na svim poljima. Vera je konačno saznala ko je bio sa njenim bratom u ćeliji i ko je čovek koji se krije iza svega.

Iako je ime Gordan Milenković potpuno nepoznato Veri i Vuku, Ruži nije tako strano. Vera i Ruža dolaze na adresu koju su dobili, i tu Ruža shvata o kome je reč i zašto joj to ime zvuči poznato. Ko je Goran Milenković?

Ispostavilo se da Žuti nije jedini koji je igrao na prljavo. Josif Brunjak je u dosluhu sa Grbićem, a ispostavilo se da je oko Tomovića ispletena gusta paukova mreža u koju se uhvatila čak i Anja.

Brunjak je po dogovoru sa podmićenim policajcima i Grbićem nasamario Anju te joj je deo novca za njeno imanje isplatio na račun, dok joj je drugi deo pripremio u kešu. Ono što Anja nije znala jeste to da je u stvari to zamka. Istog trenutka kada je prihvatila torbu sa novcem, policija je na Brunjakov znak uhapsila Anju.

U prethodnoj epizodi otkrili smo da Žuti, ipak, radi za Grbića. Njih dvojica pripremaju klopku za Vuka, ali ostaje pitanje hoće li Vuk u nju upasti.

Žuti obaveštava Vuka da je pronašao čoveka koji će prodati Grbića. Vuk kreće na sastanak, ali u međuvremenu shvata šta se dešava. Sledi žestok obračun sa Žutim. Hoće li Žuti ubiti Vuka?

Molnar je nemoćan.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement