Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Boris Pingović otkriva ŠTA u stvari krije NIKŠA KORLAT! I da li je on STVARNO LOŠ!

Adu čeka ozbiljan udarac! Hoće li preživeti?

Published

on

Igra sudbine Nikša Korlat (1)

Igra sudbine krajem prethodne sezone obogatila je svoju glumačku, ali i karakternu paletu novim akterima od kojih su neki nastavili svoje putovanje i u trećem ciklusu. Jedan od glumaca koji se pridružio ekipi „Igre sudbine“ bio je i Boris Pingović koji je u roli prvo dobrice, a kako smo otkrili u nastavku prikrivenog negativca Nikše Korlata zabiberio je čorbu Kanačkima, a da toga nisu bili ni svesni.

Ovih dana gledamo koji su Nikšini sledeći potezi u rušenju Ade Kanački i njene imperije, a glumac Boris Pingović otkriva da mu uloga u seriji „Igra sudbine“ veoma prija i da ga ljubitelji serije prepoznaju na ulici.

– To je sasvim očekivano, jer glumim u jednoj od najpopularnijih i najgledanijih serija, pa je sasvim normalno da me ljudi prepoznaju. Međutim, zanimljivo mi je to što u meni ne prepoznaju negativca. Čini mi se da NIkšu ne doživljavaju kao lošeg momka. Pre neki dan smo imali situaciju da su mi tri devojčice prišle sa osmehom i tražile da se fotografišu, odnosno da imaju selfi sa mnom – istakao je glumac uveren da se negativci na taj način ne obožavaju.

Nikša Korlat nasledio je čuvenog Tomasa Brunera u ulozi glavnog antagoniste treće sezone serijala „Igra sudbine“, a kako smo videli, ispostavilo se i da je Bruner sa svojom svitom, u stvari bio samo jedan od sluga moćnog Nikše Korlata koji je sve vreme vukao konce zla iza Adinih leđa.

Hoće li uspeti do kraja da je uvuče u svoju prljavu paučinu iz koje ona i njena porodica nikada neće pobeći – otkrićemo u novim epizodama.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva

Izvor Film i TV/TV Novosti

 

Advertisement