Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Dejan Karaklajić otkriva SVE o 2. SEZONI! Evo KO će Veri i Vuku napraviti PAKAO od ŽIVOTA

Konačno dobijamo odgovor na pitanje – da li je Nenad ŽIV?

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2 napokon će sa novih 38 epizoda doploviti na naše male ekrane i to u ponedeljak 28. marta na kanalu Superstar od 21.00. Upravo u ovom terminu druga sezona serije nastale u produkciji Telekoma Srbije i produkcijske kuće MetRo, po predlošku Mirjane Bobić Mojsilović, a u režiji Dejana Karaklajića biće emitovana svakog radnog dana.

Scenaristi nove sezone su Iva Mitrović i Marko Popović, kao reditelji na drugoj sezoni uz Karaklajića radili su i Gorčin Stojanović, Ana Marija Rosi i Marko Glušič.

Nastavak „Tajni vinove loze“ obeležiće duhovi prošlosti i mnogobrojni flešbekovi kroz koje ćemo upoznati i pretke glavnih junaka. Glavno pitanje koje se postavlja od poslednje epizode prethodnog ciklusa jeste to – da li je Nenad preživeo požar u Verinom vinogradu. Tačku na sva dalja nagađanja stavio je idejni tvorac serije Dejan Karaklajić poručivši da ovog junaka ipak više nećemo videti i da je sa njegovom pričom u „Tajnama“ – gotovo.

– Premijerna epizoda počinje dva dana nakon požara kojim se završila prethodna sezona. Vukova i Verina ljubav će se razvijati, konačno će doživeti sve ono čemu su težili, još od kad su se upoznali. Naravno, i njihov odnos, kao i svaki, ima uspone i padove. Postoji velika priča oko vina „Teodora“ i njegove dalje proizvodnje. Zbog tog vina, Vera traga za svojim poreklom, kopa po prošlosti i otkriva neverovatne, i traumatične i lepe stvari. Siguran sam da će biti napeto do samog kraja. Prepravili smo kraj sezone, tako da zbog lika kog igra Nikola Kojo bude još napetije – otkriva Dejan Karaklajić. ističući da će Vera shvatiti i da Vuka ne drži mesto jer još nije raskrstio sa svojom prošlošću.

Vuka za sever, kako otkriva Karaklajić, još vezuje to što mu je tamo ostala vinarija koju je gradio, doduše od tastovih sredstava, kao i činjenica da se još nije razveo od Jelene. Jedan od novih likova je i Jelena Dapčević (Vanja Milačić) koja će kao Jelenina advokatica u nastavku serije zagorčati život Veri i Vuku.

Ruža je ta koja će pokušati da održi porodicu na okupu, a Zoran će se u novim epizodama baviti novim vinom. Međutim, u novim epizodama, Zoranova dugogodišnja zavisnost dolazi da naplati svoj dug, te će se njegova porodica zbog prošlosti naći pred raspadom. Lina i Ivan, izgleda nisu spremni da mu oproste. Zbog toga će Zoran, kako otkriva Karaklajić – izgubiti volju za poslom.

– Zoran se izborio sa nekim traumama, ali biće novih. On želi da nadoknadi propušteno u životu, vedriji je i trudi se da pomogne, napravi novo vino, sastavi porodicu i obnovi odnose, ali dolazi u nova iskušenja – istakao je Nebojša Milovanović.

Ključnu ulogu u novoj sezoni odigraće lik Nikole Koja, svima dobro poznati Kosta, koji će Ivanu pomoći da izgradi karijeru.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Superstar

Izvor Film i TV/TV Novosti

 

 

 

Advertisement