Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ima NOVOG NEGATIVCA! Šokiraćete se kada vidite O KOME JE REČ! (FOTO)

NJOJ se NIKO nije nadao!

Published

on

Igra sudbine negativac

Igra sudbine u prethodnom periodu donela nam je mnogo zavrzlama od kojih smo mnoge mogli i da „preskočimo“ jer je živote mnogih voljenih junaka pretvorila u pakao. I to baš u trenutku kada smo pomislili da su na svom životnom putu dotakli kapiju Raja. Međutim, nova sezona uverila nas je da nije tako.

Novih negativaca ima više nego ikad. U novim epizodama pokazalo se da su Bruner, Sofija i Donka male mace za đavolju Pandorinu kutiju i sve demone utekle iz nje nakon što se ona otvorila u novom ciklusu.

Na scenu su stupili Riter, ovog puta pod patronatom novog zlikovca. Reč je o Nikši Korlatu čije smo pravo lice otkrili tek u trećoj sezoni. Njegov sluga bio je čak i Riterov otac, ozloglašeni Tomas Bruner. Adi na vrat se nakačio i Ljuštura. Nikšina desna ruka i čovek od poverenja. Tu je i Vasilisa Smolenski, dama sumnjivog morala i Nikšina devojka. Klaudija igra svoju igru, baš kao i Milevica Tankosić koje su u međuvremenu promenile stranu i došle pod Nikšinu senku.

Donka je i dalje u akciji, ovog puta bez Lagatorea, ali Donki za zle planove nikada nije trebala pomoć. Tu je i Barbara Buha, novo lice tamne strane, iza kog se, slutimo, krije nekoliko ozbiljnih mračnih tajni. Matija je počeo da igra za dobrice, Hana, nesuđena Lilina kandidatkinja za Lukinu ženu, međutim, polako, ali sigurno prelazi u drugi tim.

Sofija se bori sa nekoliko Sofija u svojoj glavi, a koja će pobediti saznaćemo u narednim epizodama.

Međutim, najveće iznenađenje za sve i novi član zle ekipe jeste niko drugi do naša dobra Nada Galić, iliti sada Nada Gall.

Igra sudbine Nada (1)

Korak po korak Nada tone sve dublje. Srlja u propast, a tama koja je obuzima menja njeno do juče dobro i plemenito lice. Nesumnjivo, na videlo isplivavaju njene najgore strane, a hoće li nada uspeti da se zaustavi na stazi propasti kojom je krenula ka dnu, i ko će je na kraju spasti – saznaćemo uskoro. U svakom slučaju, publika na društvenim mrežama i internetu nije dobro prihvatila ovu Nadinu promenu.

Da li se vama dopada novo Nadino lice?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb

Izvor Film i TV/Prva.rs

Advertisement