Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 144. epizoda: ŠOK! Spasa će PUĆI! A evo i KAKO

Jedna sitnica Spasu će izbaciti iz koloseka!

Published

on

Kolo sreće 144

Kolo sreće 144. epizoda donosi veliki preokret u životima Koste i Elene. U narednoj epizodi koja se emituje u utorak, 29. marta, njih dvoje čeka neprijatno iznenađenje.

Uz rečenicu da joj se gadi, Jelisaveta isteruje Spasu iz sobe i on u tom trenutku “puca”. On više ne može da trpi pritisak. Hoće li učiniti ono najgore? Hoće li udariti trudnu Jelisavetu?

Jedno Marino priznanje nateraće Bojana da se zamisli… Momčilo donosi odluku da ode iz sela i zato moli Drinu da čuva Gocu. Pred Kostom i Silvijom, Nebojša priznaje da više ne može da učestvuje u igri, jer ne želi da povređuje Maru, za koju misli da je divna žena. Kada čuje njegove reči, Silvija neće trepnuti pre nego što mu iz sve snage opali šamar.​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 144. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement