Connect with us

Domaće serije

VREME SMRTI Počinje SNIMANJE serije! A evo kada stiže na TV i hoće li igrati SLOBODA MIĆALOVIĆ

Snima se nova serija po romanu Dobrice Ćosića

Published

on

Vreme smrti Sloboda Mićalović

Vreme smrti serija čije snimanje u produkciji United Media počinje na proleće, predstavljena je na najvećem evropskom festivalu serija koji se održava u francuskom gradu Lilu.

Iako još u pripremi, „Vreme smrti“ je izazvalo veliko interesovanje ljubitelja televizije. Francuska publika i TV profesionalci prvi su saznali detalje o novoj setiji koju priprema United Media.

Nova ekraznizacija Dobrice Ćosića – ovoga puta romana „Vreme smrti“ počinje da se snima na proleće, a uoči prve klape, predstavljena je na Series Mania. Seriju je predstavio reditelj Ivan Živković, koji je u desetak minuta svog obraćanja izazvao veliku pažnju prisutnih.

Zadovoljan je prijemom i interesovanjem serije koja će tek početi da se snima

„Prošli smo dobro, zadovoljni smo, interes je vrlo solidan, da ne kažem veliki. Puno tržišta je zainteresovano, pa videćemo“, rekao je Živković.

Serija „Vreme smrti“ imaće 30 epizoda. Planirano je da bude emitovana u dve sezone, tokom 2023. i 2024 godine. U Lilu je predstavljena u okviru programa Coming next from Balkans, koji je nastao u saradnji Series Mania i Sarajevo Film Fesitivala.

„Hteli smo da prikažemo najbolje od najboljeg što dolazi iz regiona u predstojećem periodu, tako da su kriterijumi jasno postavljeni da to bude najbolje i najkvalitetnije iz regiona. A United Media je stvarno jedan od lidera u regiji u proizvodnji dramskih serija, tako da uvek ima svoje mesto tu“, rekla je Maša Marković, Sarajevo Film Festival.

Pored ekranizacije Dobrice Ćosića, predstavljene su još četiri serije iz regiona čije snimanje je u planu: iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i još jedna iz Srbije.

Sloboda Mićalović, koja je ovih dana aktuelna zbog filma „Bilo jednom u Srbiji“ potvrdila je da ima u planu snimanje jedne velike serije u narednom periodu. Uprkos tome što glumica nije mogla da otkrije o kom projektu je reč, pretpostavlja se da je u pitanju baš „Vreme smrti“.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/United media

Izvor Film i TV

Advertisement