Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2 sezona 1 epizoda: Kakve TAJNE krije ZAKOPANA KUTIJA iz Verinog vinograda?

U ponedeljak, 4. aprila, od 20.00 na kanalu RTS 1

Published

on

Tajne vinove loze 2 sezona 1 epizoda: Na početku epizode vraćamo se u 1984. godinu. Upoznajemo malenu Veru, koja je sa majkom i ocem usred noći doživela saobraćajnu nesreću. Sećanje na ovaj događaj ne da mira Veri, ali ona to uspešno krije od drugih.

Inspektor Steva obaveštava Veru, Vuka i Mirtei da je smrt oca Ilariona, odnosno Nenada, prikačio Paunu, u okviru njegove optužnice. Budući da se vodi kao mrtav, nisu mu priuštili sahranu, a i plašili su bratije iz manastira, da ne krene da se raspituje. Upozorava ih da ovo mora da ostane njihova tajna.

Veljko kaže Marku da će se Verin vinograd, koji je spalio Nenad, oporavljati bar tri godine. Marko je spreman da odmah krene sa radovima. Vera kaže Marku da Francuzima ne duguju ništa i da ne želi da obnavlja vinograd.

Ruža, koja se vratila u kuću Tomovića i na posao u vinariju, nagovara Jelenu da se dozove pameti, ustane iz kreveta i počne da obavlja svoje dužnosti. Ona, takođe, planira da nastavi projekat pokojnog Radula.

Zoran je pun entuzijazma. Sprema doručak za njega i Ivana. Nenad mu govori kako želi da napravi novo vino. Poziva ga da pođe sa njim u vinograd, ali sin ga odbija. Ivan mu saopštava da ide sa Davidom u Novi Sad da potraži stan, gde od septembra planira da živi kada krene na fakultet.

Marko govori Vuku da postoji još jedan vinograd bagrine koji pripada Radetu Baćeviću, ali da ga ranije nisu kupili zbog sukoba Smiljanića sa tom porodicom. Vuk mu kaže da se raspita o ceni, ali da ne ugovara kupovinu vinograda. Problem nastaje kada Rade kaže Marku da je prodao vinograd.

Tokom sređivanja spaljenog vinograda, Veljko sa radnicima pronalazi zakopanu kvozdenu kutiju. Kakve li tajne krije?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement