Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2 Sledi VELIKI ŠOK! Lina i Zoran se RAZVODE? A evo i ZBOG ČEGA!

Sledi raspad Zoranove porodice. A ko će biti kriv?

Published

on

Telekom/MetRo

Tajne vinove loze 2 na Prvom programu RTS-a počinju da se emituju od 4. aprila. Svakog radnog dana kreće prikazivanje novih 38 epizoda druge sezone serije „Tajne vinove loze“. Kako otkriva Sena Đorović, koja u seriji tumači lik Line Tomović, sledi nastavak priče u kojoj možemo očekivati neočekivano.

RTS trenutno reprizira deo prve sezone serije Tajne vinove loze i opet je jedna od najgledanijih emisija na svim televizijama. I u drugoj sezoni pratimo priču o imperiji Tomović, odnosu između Vuka i Vere, ali ima i novih likova.

– Ovo jeste druga sezona, ali je u stvari nastavak priče iz prvog dela. Naslanjamo se direktno na ono što se desilo u prvom serijalu – objašnjava gošća Jutarnjeg programa, glumica Sena Đorović.

Priznaje da je ne samo očekivala, već da je bila sigurna da će serija biti veoma gledana.

U seriji pratimo sudbine junaka koje pored Sene tumače Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Nataša Janjić, Nikola Kojo, Anita Mančić i Aleksandar Đurica i drugi.

– Ove sezone imamo puno kolega koji su nam se pridružili. Počev od veterana našeg glumišta, pa zatim dosta glumaca mlađe generacije kao i kolega iz regiona – dodaje Sena.

Obećava da će publika biti u prilici da gleda veoma uzbudljivu sezonu, u jednom dahu, koja je puna neočekivanih zapleta.

– Moj lik je u drugom serijalu prilično raspisan, na meni vrlo zanimljiv i neočekivan način. Biće puno iznenađenja, ali meni lično je ova sezona bila jako teška za snimanje u smislu zahtevnosti. Zaista je glumački bila ogroman izazov i zahtevala je da uključim sve svoje glumačke motore koje imam, da bih mogla da ispratim taj lik, u tim novim, neočekivanim, jako komplikovanim životnim situacijama, i ostanem dosledna onome što sam započela u prvoj sezoni – bilo je sve što je Sena Đorović bila spremna da otkrije o dešavanjima u novoj sezoni serije Tajne vinove loze.

Jedino obećava da očekujemo neočekivano.

Da li to znači da bismo u novoj sezoni mogli da očekujemo da će se Zoran i Lina zbog njegove nesposobnosti da se odupre poroku koji se tako duboko uvukuao u njegove pore, na kraju, ipak razvesti? Vidimo da je Lina pokrenula svoj biznis i da konačno uživa u životu. Ivan je na pragu osamostaljenja. Odlazi na studije i počinje novi život. U takvoj atmosferi Zoran ostaje sam sa vinogradom i demonima sa kojima će morati da se suoči da bi ih pobedio. Hoće li u tome uspeti?

Tajne vinove loze veliku premijeru druge sezone imali su i na kanalu Superstar gde se serija emituje svakog radnog dana od 21.00.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i TV/RTS

Advertisement