Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 2. epizoda: Dejan se sprema da uništi Vuka! Evo i kako

U utorak, 29. marta, od 21.00 na kanalu Superstar

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-2-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 2. epizoda: Vera je besna na Marka zato što je nije poslušao, nego je sam otišao da pregovara oko nove zemlje koju bi trebalo da kupe. Vuk pokušava da ga opravda, kaže da je samo otišao da se raspita. Vera je i dalje sumnjičava i pita ih da li to njih dvojica kriju nešto od nje. Marko joj odgovara potvrdno.

Jelena prebacuje Danici da ju je napustila. Ona joj odgovara da je sebi dala za pravo da je kritikuje zato što je voli. Danica je pita šta je bilo sa pozorištem i dizajnom enterijera. Ona smatra da Jelena treba da radi stvari u kojima je dobra i da uživa u životu. Jelena je pita a ko bi onda vodio vinariju…

Marko govori Veri da njihov problema se ne tiče samo njih, nego i celog sela. Podseća je na to koliko ljudi su zaposlili od kada su započeli posao. “Šta sada treba da im kažemo? Gotovo, vratite se u bedu iz koje ste došli?”, pita je Marko. On joj kaže kako mu se čini da je ona srećna što je sve propalo.

Zoran odlazi po mraku u vinograd. Tamo, gde ga niko ne gleda, on vadi malu vlašu alkohola. Da li krije od svojih najdražih da ipak nije uspeo da preboli svoj najveći porok?

Dejan, Radulov prijatelj, pregleda podatke koje je prikupio o Vuku Tomoviću. Kakvu li pakost priprema? Da li je on otkupio zemlju koju su nameravali da uzmu Vera i Vuk?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement