Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 145. epizoda: Zora ima novog SAVEZNIKA! Iznenadićete se kada vidite O KOME je REČ!

Momčilo ju je napustio, ali plan ne sme propasti

Published

on

Kolo sreće 145

Kolo sreće 145. epizoda koja je na programu TV Prva u sredu 30 marta od 21.00 dovešće do tektonskih poremećaja u savezima. Dok kod zločinaca još lomi u stilu „biti ili ne biti“, u jednom „dobrom“ taboru sledi raspad, ali i novi poredak stvari.

Mara i Drina špijuniraju Momčila i Gocu. On dolazi da se pozdravi, ali sve što bude imao da joj kaže, ostaće duboko urezano, ne samo u njenom srcu, već i u glavi. Očajan zbog vređanja koje je doživeo od Jelisavete, Spasa donosi odluku – pokazaće joj da može da bude najbolji otac i zato će naći pravi posao. Pošto je Momčilo otkazao “saradnju”, Zora je primorana da nađe novog saveznika i zato se za pomoć obraća Bojanu.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 145. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement