Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 197. epizoda: Raketići su IZGUBILI KUĆU! Evo GDE će morati da se PRESELE!

Crni dani čekaju Raketiće

Published

on

Kolo sreće

Kolo sreće 197. epizoda koju gledamo u petak 10. juna od 21.00 na TV Prva za Raketiće će biti – korak unazad. Vraćaju se čemeru iz kog su se na kratko izdigli, ali nije sve izgubljeno.

Svima je teško palo što je Kosta uzeo bogatstvo. Pošto nemaju kud, Raketići se sele kod Ljube u pansion. Gordana je očajna jer je opet siromašna, a Bojan planira kako da se osveti Kosti.

Bojan krivi sebe i svoju bolest, jer da nije bio bolestan, porodica ne bi izgubila bogatstvo. Mara ga uverava da je najvažnije njegov zdravlje, kao i to da su svi zajedno na okupu.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

Advertisement