Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 146. epizoda: Bojan će RASKRINKATI NEBOJŠU! A evo i KAKO!

Hoće li mu Ljuba poverovati?

Published

on

KOlo sreće 146

Kolo sreće 146. epizoda koja na TV Prva stiže u četvrtak 31. marta od 21.00 napokon će preokrenuti dešavanja i promeniti odnos snaga između pozitivaca i negativaca. A evo i KAKO.

Sasvim neplanirano, Danica pravi Božidara ljubomornim i to sa Vićom. Ognjen preklinje sestru da se ne vraća na staro i da ne oprašta Andriji. Sa papirima koje je uzeo od Zore, Bojan odlazi kod Ljube i saopštava mu da na osnovu analiza krvi i krvne grupe, Nebojša nikako ne može da bude njegov sin. Moli ga da se sabere i da zajedničkim snagama pokušaju da nađu način kako bi sve još jednom proverili. ​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 146. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement