Connect with us

Emisije

“SURVIVOR SRBIJA” postaje sve SUROVIJI! Povrede, lomljavine i žestoka BORBA za hranom

Published

on

Survivor-Srbija

Uzbudljivi takmičarski šou program “Survivor Srbija” doneo je do sada neviđeni izazov i borbu za hranu – onaj ko pobedi u izazovu, dobija jaja za ceo tim. I to ne samo jedno jaje, već po dva. U neizvesnoj igri tela i duha, ali i mozga, takmičari su imali gotovo identičnu količinu uspeha, zbog čega je izazov na kraju postao zajednički duel. U finalnom meču, po dvoje takmičara iz oba tima pokušalo je da osvoji nagradu. Više uspeha, sposobnosti i sreće imao je crveni tim koji je odneo pobedu.

Tokom cele epizode, koja je sinoć emitovana na televiziji Nova S, takmičari su pričali o hrani, tome koliko su gladni, ali su govorili i o evidentnim fizičkim promenama. Svako od njih je izgubio na kilaži. Devojke su složne u tome da su momci smršali više, što se vidi zbog mišića, a šalili su se i da devojkama spadaju šorčevi jer su one izgubile par centimetara u struku.

Mina Nikolić je kroz seh izjavila da ima simpatiju. Kako je rekla kamerama naše televizije, dopada joj se Vladimir Govedarica, njen saigrač iz crvenog tima.

– Sviđa mi se Vlada, nemam zbog čega da se stidim – rekla je ona dosta stidljivo.

Branko Milošev je u jednom trenutku epizode kolabirao, zbog čega je morao da preskoči aktuelni duel, a Ramiz Gusinac, novi takmičar crvenog tima, imao je grčeve u mišićima zbog kojih mu je posle duela bila ukazana lekarska pomoć.

Za vreme trajanja rijalitija “Survivor Srbija”, kandidati se suočavaju sa dve vrste izazova u kojima mogu da osvoje vredne nagrade ili imunitet od eliminacije. Žudeći za udobnošću savremenog života, hranom ili komunikacijom sa bližnjima, oni će učiniti sve da u prvoj vrsti izazova osvoje nagradu koja im omogućava lagodniji boravak na ostrvu – topli tuš, hranu ili telefonski poziv članovima porodice.

U drugoj vrsti izazova kandidati se takmiče za imunitet koji ih štiti od učestvovanja u dvoboju, čiji se članovi biraju na Plemenskom veću. U dvoboju mogu učestvovati dve osobe iz istog tima ili takmičari suprotnih timova a samo ih pobeda može vratiti u igru i spasiti od mogućeg odlaska sa ostrva. Kako se iz nedelje u nedelju sužava polje igre, Plemensko veće postaje sve zanimljivije gledaocima koji navijaju za svoje favorite, a s obzirom na novčanu nagradu koja dolazi uz pobedu, rasprave u kojima će se kandidati prepirati ili međusobno dodvoravati jedni drugima kako bi izbegli izbacivanje iz igre poprimaće epske razmere.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Nova

Advertisement