Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Konačno OTKRIVENO! Evo koliki HONORAR je uzela MIRA BANJAC za ulogu u seriji!

Iznenadićete se kada vidite!

Published

on

Igra sudbine Mira Banjac (1)

Igra sudbine u trećoj sezoni donosi mnogo novih likova, a među njima će biti, kao što je poznato, i glumačka legenda Mira Banjac. Ovu informaciju je s velikim ponosom otkrio scenarista serije Žarko Jokanović uoči premijere treće sezone.

Do sada je već poznato da će Mira Banjac tumačiti lik gospođe koja dolazi iz Amerike kako bi uvela red u haotičnu porodicu. Kako je naveo Jokanović, Žake će biti prava čelična lejdi, poput Margaret Tačer, i njena će reč morati da se sluša i poštuje.

Naravno, nameće se pitanje koliki honorar je legenda domaće glumačke scene uzela za ovaj angažman, a cifra se lako može naslutiti i iz nekog od njenih ranijih odgovora.

– Uvek me je zanimalo da li nešto mogu da izvučem iz toga, iz uloge, a verovala sam da reditelj koji me je tražio da mu baš ja trebam takva kakva jesam. Nisam imala problema sa producentima i plaćanjem. Nisam ni veliko zaradila, ali sam zaradila za jedan lep i teatarski život. Nemam vile i bazene, ali i ne čeznem za njima – iskreno je tada rekla Mira Banjac.

Podsetimo, nakon dve sezone, seriju su napustili pojedini glumci, poput Jelene Đukić, Ive Štrljić i Ivane Dudić i Dragane Mićalović, a razlog je to što su već ugovorili nove projekte, budući da je bilo planirano da se „Igra sudbine“ završi nakon dve sezone.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Contrast Studios Psi laju, vetar nosi

Izvor Film i TV/Informer

 

Advertisement