Connect with us

Domaće serije

URGENTNI CENTAR 4 Ivan Bosiljčić otkriva SVE o novoj SEZONI! Evo KO mu je partnerka u nastavku!

Iznenadićete se kada otkrijete o kome je reč

Published

on

Urgentni-centar-4-sezona-Sloboda-Micalovic-i-Ivan-Bosiljcic

Urgentni centar nam se uskoro vraća sa novim epizodama na TV Prva. U toku je snimanje četvrtog ciklusa u kom nam se posle pauze na velika vrata vraća i doktor Nemanja Arsić kog u seriji tumači naš proslavljeni glumac Ivan Bosiljčić.

Gostujući u emisiji „Kec na 11“ Ivan je otkrio da će ovo biti i najduža sezona u istoriji serije i da će imati neverovatnih 100 epizoda. Bosiljčić je prethodnih nekoliko godina radio na karijeri u inostranstvu, pre svega u Rusiji, i kako priznaje, dugo je priželjkivao povratak na srpske ekrane.

– Sa koleginicom Milenom Radulović u Rusiji sam snimio seriju „Janjičar“ koja je zaista fenomenalna i voleo bih da se prikaže u Srbiji. Zanimljivo je da je ova tema bila aktuelna u doba Otomanske imperije u svim pograničnim teritorijama, ne samo u Srbiji. Mladići su odvođeni u janjičare svuda gde je bilo Osmanlija, pa i u Rusiji. U seriji tumačim sultana Mehmeda, čiji lik je predstavljen veoma zanimljivo. Serija se inače bavi odnosom Rusije i Otomanskog carstva. Posmatramo Mehmeda po povratku iz ratnih pohoda kada spoznajemo njegovu drugu stranu. Vidimo ga ne kao ratnika, već kao slikara i pesnika, i to mi je bilo veoma zanimljivo – ističe naš poznati glumac otkrivši zašto su srpski glumci tako zanimljivi ruskoj publici.

– Razmišljao sam o tome mnogo. Rekao bih da su tri ključna momenta. Prvo to što u nama prepoznaju tu istu slovensku dušu zbog koje smo im bliski. Sa druge strane mi smo za njih Mediteranci, naš izgled im je egzotičan. I treće je ta ljubav koju osećamo prema ruskoj kulturi koja nas približava njima – smatra Bosiljčić.

Kada je reč o četvrtoj sezoni serije „Urgentni centar“ on poručuje da ga raduje to što je za sve ove godine „Urgentni centar“ ostao jedina medicinska serija na domaćoj televiziji što govori u prilog kompleksnosti jednog takvog projekta i zahtevnosti kada je reč o njegovoj realizaciji.

– Kod Arsića volim to što je on pomalo doktor na svoju ruku. Srčan je i u poslu ne razmišlja o sebi, već samo o dobrobiti pacijenta i on se uvek bori za drugoga. O sebi retko razmišlja. Zbog toga često donosi odluke koje nisu dobre za njega – smatra Ivan Bosiljčić, dodajući da ne može da otkrije ko je glumica koja će mu biti direktna partnerka u nastavku, ali da su njeni inicijali možda MB.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Emotion

Izvor Film i TV/K1

 

 

Advertisement