Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA Otkriveno: Evo KADA stiže DRUGA SEZONA! Dolazi potpuna KATABAZA!

Hoće li Crni vojvoda napokon POBEDITI?

Published

on

Crna svadba – najpretraživaniji pojam na Guglu. Najčešće pretraživani pojam na Guglu u Srbiji tokom 2021. u oblasti „TV serije i rijaliti“ nije više program „Zadruga“, pokazala je lista najtraženijih pojmova za ovu godinu koju je objavila poznata internet kompanija.

Na prvom mestu je serija „Crna svadba“, a popularni rijaliti je tek drugi. Sledi „Igra lignje“ („Squid Game“), kao i domaća ostvarenja „Kalkanski krugovi“ i „Tajna vinove loze“.

– Drago nam je da su „Crna svadba“ i „Kalkanski krugovi“ najtraženiji pojmovi. To pokazuje koliko su serije postale popularne i u Srbiji. Kada neka priča zaintrigira publiku, ona želi da sazna više o tom svetu i putem drugih medija, kao što su društvene mreže. Danas je u popularnoj kulturi veliki uticaj TV serija – kaže za Kurir Boban Jevtić, kreativni direktor „Fajerlaj produkcije“.

Oba projekta ove godine bi trebalo da dobiju nastavak. Radni naslov serije je bio „Katabaza“, ali je odabrana „Crna svadba“, što se putem Gugla pokazalo kao pravi potez.

Psihološki triler „Crna svadba“ počeo je svoj televizijski život 23. oktobra na Superstar TV, a nedelju dana kasnije i na RTS. U glavnim ulogama gledali smo Nikolu Koju i Uliksa Fehmiua kao inspektore, ali i Jelenu Đokić i Borku Tomović. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, dok Ćipranić potpisuje i režiju svih deset epizoda.

Priča počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju u kojoj se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/NPortal

Advertisement