Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 466. epizoda: Matija ima UMIRE! Nada SPAVA sa Nikšom! Zvrk je JALOVA! A Zaviša SPREMA…

U sredu, 6. aprila, od 20.00 na TV Prva

Published

on

Igra-sudbine-466-epizoda

Igra sudbine 466. epizoda: I dok Zvrk želi da umre, Luka govori svom malom sinu kako njih dvojica nema šta da izgube. To kako se Zvrk ponaša za njega nema nikakvog smisla. Zato će ići do kraja, jer kada njih dvojica šarmera navale, nema šanse da ne popusti.

Zaviša pokušava da nagovori Sofijinog psihijatra da mu pomogne da je preusmri na njegovu stranu, a on je siguran da će legalnim putem uspeti da se dokopa bogatstva porodice Kanački.

Nada je završila sa Nikšom u krevetu. U jednom trenutku on je oslovljava sa Milka, što je njoj čudno, a on se “vadi” kako joj tako tepa. Zatim se prepuštaju niskim strastima.

Lenka razgovara sa Strahinjom. Kaže kako njegove oči ne nose surovost. On je pita šta se krije u njima, zbog čega će se ona postideti.

Aleksa kaže Mili kako je uveren da će Lenka pronaći način da umiri Strahinju.

Jelena se poverava Katarini. Kaže da je Debeljka čula u snu kako priča o švercu. Ona je moli da joj pomogne da ga izvuku iz tih problema, jer predoseća da će mu se nešto loše dogoditi.

Luka zatiče Hanu kako razgovara sa malim Aleksom (verovatno ga je ponovo terala da je zove mama). Šokiran, pita je šta mu to radi sa detetom. Govori joj da je psihopata.

Doktorka saopštava Matiji i Adi loše vesti. Posle bolesti koju su mu uspešno izlečili i rehabilitacije koja je odlično prošla, dogodile su se neke promene. Matiji je otkriven veliki tumor na mozgu. I to zloćudni!

Zaviša govori Zvrku da će se udati za Luku Kanačkog i tako će uzeti njegov novac. Ona odbija da to učini, na šta joj Zaviša govori da je ona jalova i da ne može da rodi. Ali, njena sestra će to učiniti nakon što od Luke “nabave” materijal.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement