Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 150. epizoda: Kosta je za petama BOJANU! Ali ga čeka VELIKO IZNENAĐENJE! Evo i koje!

Zori se dopada ono što je Bojan smislio! A evo o čemu je reč!

Published

on

KOlo sreće 150. epizoda

Kolo sreće 150. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u sredu 6. apriladoneće veliko iznenađenje za Kostu i Elenu. I to ne samo zbog Bojana. Prvo će Nebojša napraviti veliki haos.

Nebojša se žustro suprotstavlja Kosti. Kada ga Elena pritisne pred Marom i Elenom, on će započeti priču koja se nikome neće svideti. Da stvar bude gora, Kosta je za petama Bojanu… Nakon što joj Momčilo saopšti pojedinosti u vezi sa Bojanovim prikupljanjem dokaza, Zora će se oduševiti načinom razmišljanja svog novog saradnika. Torturi koju Tereza proživljava od Andrije, ne nazire se kraj…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 149. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement