Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 8. epizoda: Mirtea poznaje VERINU MAJKU! A evo i ODAKLE!

Šta to krije Mirtea?

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2. sezona 8. epizoda: Sledi niz novih uzbuđenja u novoj epizodi serije Tajne vinove loze koja se emituje u sredu 13. aprila na RTS 1 od 20.00.

Marko predlaže Veljku da Stefan radi kod njih u vinogradu što Veljko sa oduševljenjem prihvata. Međutim, nisu svi toliko srećni zbog te odluke. Vuk smatra da je to loša ideja, i to priznaje Marku. Zašto se Vuku ne dopada Stefan?

Sledi još jedan flešbek u kom vidimo da je Milica, Verina majka, pre smrti bila u gostima kod Mirtee što znači da Mirtea zna više nego što je to otkrila Veri, ali i Stevi. Zbog toga se ona nalazi sa Stevom na groblju.

Ivan odlazi na sastanak sa muzičkim producentima gde upoznaje Teu. On ne zna da je to Kostina ćerka.

Lina se nalazi sa Šandorom koji pokazuje sve očiglednije znakove da je zaljubljen u nju. Lina želi da raščisti stvari i da definiše u kom pravcu će ići njihov odnos.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement