Connect with us

Emisije

SURVIVOR SRBIJA 2022: Milica Dabović doživela NEVIĐEN BLAM u takmičenju! Evo o čemu je REČ!

Ovo niko nije očekivao!

Published

on

Survivor 2022

Survivor Srbija 2022 novu nedelju započeo je borbom za odlazak na ostrvo hrane. Iako je bilo neizvesno, crveni tim odneo je finalnu pobedu i osvojio hranu za svoje saigrače.

U najnovijoj epizodi uzbudljivog takmičarskog šou programa Survivor, koji se emituje na televiziji Nova S, crveni tim odneo je finalnu pobedu.

U uzbudljivoj igri u kojoj su Stefan i Goran imali zadatak da posle pretrčavanja staze sa preprekama dođu do lopti koje moraju da ubace u koš Stefan je bio precizniji i uspešniji te je veoma brzo, iz dva pokušaja ubacio sve četiri lopte. To je crvenom timu donelo pobedu, ali i pravo da odu na ostrvo sa hranom.

Bacanje lopte u koš, čini se da ne bi trebalo da predstavlja problem za bivšu košarkašicu Milicu Dabović. Međutim, u ovoj epizodi, Milica je bila snažnija samo na rečima, ali ne i u igri.

Nevena, članica prvog tima „razbila“ ju je u bacanju lopte u koš i odnela pobedu. Dok je Milica nasumično bacala lopte u pravcu koša pogodivši jednom tek iz četvrtog puta, Nevena je rekordnom brzinom i preciznošću uspela da postigne sva četiri pogotka i svom timu donese pobedu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Nova S

 

Advertisement