Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 7. epizoda: Vera govori Vuku da NEĆE da se UDA za njega! Evo i ZAŠTO!

Na RTS 1 u utorak 12. aprila od 20.00

Published

on

Tajne vinove loze 2

Tajne vinove loze 2. sezona 7. epizoda koja se na RTS 1 emituje u utorak 12. aprila donosi nam nove avanture na relaciji Negotin-Subotica. Marko je pun utisaka nakon posete vinariji Tomović. Veri to smeta, baš kao što mu smeta i to što je Jelena ponovo deo njihovih svakodnevnih priča. A to je i Jelenin tajni plan. Da se ponovo uvuče između Vuka i Vere. Hoće li u tome uspeti saznaćemo u narednim epizodama serije „Tajne vinove loze“.

Vera krije svoja prava osećanja i pred Vukom. On pokušava da sazna od nje da li je sve u redu i da li je zbog nečega zabrinuta, ali ona sve negira i odlazi kod Mirtee da joj objasni da svadbe neće biti i da ne navaljuje sa tim. Mirtea razočarana onim što je saznala odlazi kod Vuka i savetuje mu da što pre venča Veru da se stvari ne bi otrgle kontroli. Vuk je uverava da je sve u najboljem redu i da će biti vremena za svadbu. Mirtei se ta ravnodušnost ne dopada.

Za to vreme Zoran ima gosta – Kostu. Malo po malo njih dvojica se zbližavaju i kroz razgovor dolaze do trenutka kada se Kosta potpuno otvara Zoranu. Priznaje mu da je lečeni alkoholičar i nudi Zoranu pomoć u vidu podrške ako mu ikada zatreba prijatelj. To se čini kao lep gest, ali najviše liči na novi Kostin plan da se približi porodici Tomović preko najslabije karike. A to je Zoran.

Felon želi da predstavi Ivana kao novu buduću zvezdu uticajnim producentima koji mogu da mu obezbede zagarantovan uspeh. Ivanu se to ne dopada, i svoje strahove deli sa Ružom. Ona ga u potpunosti razume.

Šandor se sve više približava Lini. Ruža je na neki način to osetila i želi da spreči ono što joj se čini da će se dogoditi te nagovara Linu da unajme dizajnera enterijera i da više nemaju veze sa Šandorom. Do toga, nažalost, ne dolazi. Lina odlazi u kancelariju kod Šandora da srede papire, a on stavlja ruku na njenu.

Konačno, šuška je dala rezultat. Vino je ponovo ono staro, ima miris prave Teodore. Vreme je za slavlje.

Vera nastavlja da istražuje prošlost svojih roditelja. Pod izgovorom da je došla po vunicu koju joj je Vera našla na tavanu, Mirtea odlazi na tavan dok Vera nije kod kuće i otkriva sve što je Vera pronašla o svojim roditeljima. U velikom je problemu i mora da preduzme hitne korake.

Inspektor Molnar dolazi kod Jelene kako bi upozorio Ružu da je Dragić potplatio inspekciju da pregleda knjige vinarije Tomović. Ruža je sakrila neke spise kako ih niko ne bi pronašao. Šta je u njima zapisano? Da li će inspekcija pronaći nešto što bi Tomoviće moglo da košta bogatstva?

Vera govori Vuku da ne želi da se uda za njega i da joj svadba ništa ne znači. Ona je, kako kaže, i ovako mirna i sigurna u njihovu ljubav. A venčaće se kada se za to steknu svi uslovi. Vuk joj tada priznaje da još nije razveden jer je Ruža uništila njihove papire za razvod.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement