Connect with us

Domaće serije

KOLO SREĆE Hoće li biti druge sezone? Jelena Rakočević otkriva šta ISKRENO misli o SERIJI!

Radnim danim od 21.00 na TV Prva

Published

on

Jelena-Rakocevic-Kolo-srece

Kolo sreće je završeno. Barem kada je reč o snimanjima. Glumci su proslavili poslednju klapu, ali se televizijsko ostvarenje, urađeno po franšizi popularne portugalske serije, i dalje emituje na televiziji. Uveliko se šuška o nastavku, a ako bude igrala u sledećoj sezoni, Jelena Rakočević će sigurno, kaže, uživati u snimanjima. Iako je tempo snimanja bio intenzivan, snimalo se i po 12 sati dnevno, sve je izgledalo kao jedna velika ekskurzija.

– Iako smo mnogo radili, bilo je lepo. S obzirom na taj intenzitet snimanja, neminovno je da se zbližite, da postanete jedna velika porodica. Ekpa je odlična, trudili smo se da radimo najbolje što možemo, zapravo sam sve vreme uživala, iako je radni dan trajao 12 sati. Imam tu sreću da radim posao koji volim – poručuje lepa glumica, dodajući da je rad na seriji bio veoma izazovan.

– Dinamika snimanja je diktirala dosta brz tempo i mnogo scena koje je trebalo snimiti na dnevnom nivou, a dvostruka uloga koju sam igrala bila je poseban izazov. Najviše vremena sam provela sa Zlatkom Rakonjcem, nas dvoje smo direktni partneri i iako se znamo još sa akademije – nismo bili na istoj klasi, on je završio kod Borisa Isakovića, a ja kod reditelja Ljuboslava Majere, dosad nismo radili. Ali smo odlično funkcionisali. To potvrđuju i gledaoci. Baš sam ponosna na odnos koji smo izgradili kako poslovno, tako i privatno – zaključuje Jelena.

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/Prva klapa

 

Advertisement