Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE 2: Vera i Vuk otkrivaju šta ih očekuje u nastavku serije! BIĆE STRASTVENO I TURBULENTNO!

Sloboda Mićalović poručuje da neće biti ničega slatko

Published

on

Tajne-vinove-loze-druga-sezona-Sloboda-Micalovic-i-Vojin-Cetkovic

Na RTS 1 počela je druga sezona serije “Tajne vinove loze”. Novih 38 epizoda biće emitovane svakog radnog dana u 20.00.

Stara latinska izreka kaže “U vinu je istina”, ali serija o dve porodice vinogradara sa severa i juga Srbije svedoči o tome da je u vinu i mnogo tajni. I dok se deo porodičnih misterija razrešava, počinje mnogo novih zapleta.

Glumačkoj ekipi u drugoj sezoni pridružio se i Nikola Kojo, koji tumači lik Koste, kontroverznog biznismena. Okosnica priče ostaje ljubav Vuka Tomovića i Vere Smiljanić, koji konačno žive pod istim krovom i pokušavaju da spasu porodicu.

– Njih dvoje treba nekako da usklade dva formirana života i formirane osobe, koje sa sobom donose neke svoje priče. Biće jedna veoma napeta sezona. Ono što je meni bilo jako interesantno je to da neće biti ničega slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno – navodi glumica Sloboda Mićalović.

Vojin Ćetković misli da je veliki kvalitet serije u tome što prati odraz ovog vremena.

– Kako u stvarnosti tako i u seriji je teško sačuvati porodicu, sve sile su uprte u to da se ona rasturi. Tako i Vuk i Vera prolaze kroz razna iskušenja, od prve do poslednje epizode – ističe Ćetković.

Serija je nastala po ideji Dejana Karaklajića i Mirjane Bobić Mojsilović, a žanrovski je određena kao melodrama.

– Glumačka podela je sjajna i svi glumci igraju to sa verom, sa istinitošću, nema persiflaže i preterivanja nego se igra onako životno, kako treba i to melodrami daje uverljivost – kaže izvršni producent i kreator serije Dejan Karaklajić.

Na 11. međunarodnom Festivalu drama i serija FEDIS, “Tajne vinove loze” ponele su nagradu za najgledaniju seriju, a kompozitor Zoran Simjanović posthumno je dobio priznanje za najbolju muziku po kojoj je serija o vinu i ljubavi takođe prepoznatljiva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Miša Obradović

Advertisement