Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo GDE je nestala STANA DŽELETOVIĆ! Ovome se NIKO nije NADAO!

Promenila lični opis!

Published

on

Igra sudbine ove godine sa trećom sezonom ostala je bez mnogih likova koji su obeležili prethodne serijale. Jedna od njih je i Stana Dželetović koju je tumačila glumica Mina Lazarević. Iako se očekivalo da ćemo Stanu gledati i u novoj sezoni, ona je izostala, a svi su se zapitali šta se sa njom dogodilo, budući da Stana u novim epizodama jedina nije dobila epilog svog odlaska.

Glumica Mina Lazarević oduvek neguje prilično prepoznatljiv imidž, a njena plava kosa bila je i njen zaštitni znak. Otkako ju je publika upoznala kao Čupku „Porodičnog blaga“, ona se sve do danas nije menjala.

Ipak, lepa glumica se sada odvažila na veliku promenu. Nije odolela svetskom trendu, pa je plavu kosu prefarbala u tamnije tonove, koji su, prema savetu najpoznatijih svetskih frizera, apsolutni hit i ovog proleća.

Mina Lazarević je sada prešla u brinete – njena kosa više nije ista, ali uz ovakvu boju glumica izgleda definitivno mnogo mlađe, što svedoče i fotografije koje je glumac Milorad Damjanović podelio na svom profilu na Instagramu.

Glumica se takođe novom bojom pohvalila i na svom Instagram profilu, a pohvale na račun nove frizure ispod fokte samo su se nizale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miki Damjanovic (@miloraddamjanovic_)

„Izgledaš kao devojčica!“, „Nova boja kose ti odlično pristaje“, „Prava promena za novi početak“, samo su neki od komentara na Minin novi imidž.

Mina je kamere zamenila pozorišnim daskama, a kabare „Čeznem da vam kažem“ u kom se pridružila kolegama iz „Igre sudbine“ Miloradu Damjanoviću i Ivi Štrljić mami suze i smeh ovim dana u pozorištima širom Srbije.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Kurir

 

Advertisement