Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 151. epizoda: Brka otkriva Mari VELIKU TAJNU! Evo o čemu je reč!

Maru čeka iznenađenje kom se nije nadala

Published

on

Kolo sreće 151. epizoda koja je na programu TV Prva u četvrtak, 7. aprila od 21.00 donosi neprijatne vesti za Silviju. Njen plan ne samo što nije blizu uspeha, već je ona sve bliže mogućnosti da se nađe iza rešetaka.

Silvija je van sebe! Pod naletom stravične panike da ne završi u zatvoru, moli Kostu da je zaštiti. Terezu hvata očaj, jer joj Andrija preti da će zauvek ostati slepa ako nastavi da ga gura od sebe. Zato Ognjen odlučuje da potraži pomoć… Mara obavlja razgovor sa Brkom, a ono što će joj reći, ostaviće je bez reči. Nebojša naleće na Rosu, ali ne može ni da nasluti šta ga čeka…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 151. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement